PLJUŠTE BROJNE ČESTITKE

GRUBNIĆ ČESTITAO ČESTITAO SVOME MOMČILU: ‘S tobom su i sitnice najljepša i najveća stvar na svijetu’

‘Želim ti da budeš toliko sretan u životu, toliko da ne znaš da li živiš ili sanjaš’, napisao je Marko.

Stilist Marko Grubnić svojim pratiteljima na Instagramu podijelio je dirljivu objavu kojom je čestitao rođendan Momčilu Guroviću. Naime, objavio je deset fotografija na kojima njih dvojica poziraju u raznim odjevnim kombinacijama na različitom lokacijama.

“Sreća i najveće bogatstvo je pronaći osobu koja život čini posebnim i sretnim, osobu koja živi ljubav u svim njezinim oblicima, osobu iskrenog srca, čiste duše, vedrog i zabavnog duha… Ja sam to bogatstvo pronašao u tebi i beskrajno sam zahvalan što te imam u svom životu. Ovih dana cijenim još i više nego ikada prije što si dio mog života.

Cijenim svaku minutu s tobom, jer znam da imam pravog i iskrenog prijatelja kakvog bi svatko poželio imati, prijatelja s kojim se smijem od jutra do mraka, s kojim čak i dnevna rutina, sitnice, zapravo nisu sitnice već najljepša i najveća stvar na svijetu… Sretan rođendan dragi.

View this post on Instagram

Sreća i najveće bogatstvo je pronaći osobu koja život čini posebnim i sretnim, osobu koja živi ljubav u svim njezinim oblicima, osobu iskrenog srca, čiste duše, vedrog i zabavnog duha… Ja sam to bogatstvo pronašao u tebi @mr.gurovic , i beskrajno sam zahvalan što te imam u svom životu. Ovih dana cijenim još i više nego ikada prije što si dio mog života. Cijenim svaku minutu s tobom, jer znam da imam pravog i iskrenog prijatelja kakvog bi svatko poželio imati, prijatelja s kojim se smijem od jutra do mraka, s kojim čak i dnevna rutina, sitnice, zapravo nisu sitnice već najljepša i najveća stvar na svijetu… SRETAN ROĐENDAN dragi @mr.gurovic Želim ti da budeš toliko sretan u životu, toliko da ne znaš živis li ili sanjaš… I želim da zauvijek zadržiš taj svoj dječji osmijeh i vedar duh, jer baš, baš ti dobro stoje… 😉 S tobom do kraja svijeta… 🎂🥂🎉✨

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Želim ti da budeš toliko sretan u životu, toliko da ne znaš da li živiš ili sanjaš… I želim da zauvijek zadržiš taj svoj dječji osmijeh i vedar duh, jer baš, baš ti dobro stoje… S tobom do kraja svijeta…”, napisao je Marko uz objavu, a oduševljeni fanovi pridružili su se čestitkama i lijepim željama.

“Sretan rođendan tvojoj ljubavi”, “Sretno od srca! Uživajte zajedno”, “Predivno napisano, to je smisao života”, “Nadam se da ćemo biti pozvane na vjenčanje”, “Sretno njemu, sretno vama”, “Sretan ročkas! Samo je dobrota izraz tvoga lica a ostalo ne treba ni pričati. Zato ste pronašli jednog drugog”, komentirali su.

View this post on Instagram

Black & White grocery shopping… 🤷🏻‍♂️

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Povratak na Net.hr