NEĆE DOĆI NA BEVANDU

GRAD POREČ NE ŽELI MLADENA GRDOVIĆA: ‘On je osuđivani nasilnik, otkažite koncert!’

Centar za građanske inicijative iz Poreča traži da se otkaže koncert Mladena Grdovića.

Centar za građanske inicijative iz Poreča poslao je otvoreno pismo organizatorima novogodišnjeg koncerta u Poreču, gdje bi na dočeku 2017. godine trebali nastupiti Mladen Grdović i Jasmin Stavros.

PRVI PUT NAKON SKANDALA O OBITELJSKOM NASILJU: Mladen Grdović održao koncert u Tijarici

I dok se Stavrosov nastup odobrava, u Centru smatraju da Grdovićev nastup nije primjeren zbog obiteljskog nasilja, piše Dnevnik.hr.

“Grad Čakovec ove je godine otkazao nastup Grdoviću, zaključivši kako je neprihvatljivo da na događanju koje je namijenjeno široj javnosti, nastupa osoba osuđivana za obiteljsko nasilje. Pozivamo vas da otkažete nastup Mladenu Grdoviću, kao osuđivanom nasilniku te javno zauzmete stav o neprihvatljivosti nasilja nad ženama, kao i nasilja općenito,” stoji u otvorenom pismu koje su poslali organizatorima koncerta.

Ljubo Šeperić, menadžer poznatog pjevača, rekao je da grad Čakovec Grdoviću nije otkazao nastup zbog nasilja, već činjenice da je koncert bio upitan pa je iz drugih razloga na kraju otkazan.

“Meni je to glupost, Mladena se prikazuje kao nasilnika, dok on i supruga planiraju u Poreč zajedno na doček. Oni su u sjajnim odnosima, a ovakve priče samo ih deprimiraju i pogađaju”, rekao je menadžer.

Povratak na Net.hr