BRAK NA PRVU

GORDANA ZAVRŠILA U SUZAMA VEĆ U PRVOJ EMISIJI PA HTJELA POBJEĆI TIK PRED VJENČANJE: ‘Užasno mi je stresno…’

Gordana je počela paničariti jer se nije mogla odlučiti koju vjenčanicu odabrati

U prvoj epizodi novog RTL-ova showa „Brak na prvu“ gledatelji su upoznali i prvi par. Gordanu Marelli i Dejana Vukobratovića eksperti Boris Blažinić, Ita Štefanek i Ingrid Divković spojili su na temelju brojnih testova koji su pokazali da bi mogli biti kompatibilni.

POGLEDAJTE PRVE SCENE DUGOOČEKIVANOG SHOWA ‘BRAK NA PRVU’: Nakon poljubaca i romantike, krenut će prve bračne trzavice!

Dejan i Gordana

Inače, show „Brak na prvu“ zasniva se na spajanju kandidata na temelju raznih psihotestova i razgovora i svojevrstan je sociološki eksperiment te brakovi sklopljeni u showu nemaju formalno pravnu osnovu. Prije samog vjenčanja kandidatkinje i kandidati imali su djevojačku i momačku večer, naravno, odvojeni jedni od drugih kako ne bi sreli osobu koju su im eksperti dodijelili. Tijekom večere i dame i dečki zaključili su da žele normalne partnere, da im fizički izgled nije važan te kako se nadaju da će im show doista donijeti i pravu ljubav.

Boris, Ita i Ingrid su odlučili da bi Dejanu, bećaru iz Slavonije koji voli društvo, odgovarala Gorana Marelli, 37-godišnjakinja iz Zagreba koja voli adrenalin. Ita je naglasila da bi problem mogao biti i to što je Gordana realizirana žena koja bi mogla očekivati i realiziranog muškarca dok je Dejan tip osobe koji je dosad više bio usmjeren na društveni život. Prije nego što se udala Gordana je svojim prijateljicama Martini i Aniti otkrila da se udaje, a premda su bile šokirane činjenicom da ne zna tko joj je budući muž, odlučile su je podržati.

POČINJE SHOW KOJI JE DIGAO VELIKU PRAŠINU: Ovih šest parova spremno je stupiti u ‘brak na prvu’. Styling su već odabrali…

Gordanu uhvatila panika

Ni Dejanovi bližnji nisu bili ništa manje šokirani kad im je rekao da će se oženiti, ali je majka Nevenka odlučila podržati svog sina u svim odlukama. Nakon što su obavijestili svoje bližnje, Gordana i Dejan morali su odabrati vjenčanicu, odnosno, svadbeno odijelo. Dok je Dejan došao s idejom kako želi plavo odijelo, Gordana se više mučila sa svojim odabirom. Nakon što joj prve dvije vjenčanice nisu bile po volji, nastala je panika. „Užasno mi je stresno, nije bilo vremena, a morala sam se brzo odlučiti. Inače sam neodlučna“, kazala je Gordana koja je na kraju završila u suzama jer joj se ni treća vjenčanica nije svidjela.

„Ja sam zapravo jednostavna, ali su vjenčanice komplicirane. U tome je problem“, zaključila je Gordana.  Na sam dan vjenčanja, mladenci su pripremili poklone jedan drugome. Dejan je Gordani poslao knjigu „Put vrhunskog muškarca“ pa je Gordana zaključila kako je sigurno riječ o muškarcu koji razmišlja o bitnim stvarima. Dejan je dobio narukvicu koja ima privjesak sa sidrom, što je on protumačio kao da njegova buduća supruga želi mirnu luku. Iako je Gordana bila relativno mirna tijekom priprema za vjenčanje, pred sam čin jako se uznemirila i zaključila kako je možda vrijeme da pobjegne.

A hoće li pobjeći i tko su ostali parovi u showu „Brak  na prvu“, gledatelji će doznati u utorak u 20 sati u novoj epizodi novog showa na RTL-u!

Povratak na Net.hr