Hot

NIŽU SE KOMPLIMENTI

GORAN VIŠNJIĆ IZNENADIO NOVIM IMIDŽOM; ‘Fura’ boemski izgled, a fanovi su oduševljeni: ‘Repić ti odlično stoji’

Glumac se nedavno nakon 20 godina života u Hollywoodu preselio u Englesku kako bi bio bliže domovini

Goran Višnjić na Instagramu je objavio fotografiju s plaže u engleskom Cornwallu, a svu je pozornost ukrao njegov novi imidž. Glumca smo navikli vidjeti s kratkom ili poludugom kosom, no izgleda da ju je odlučio pustiti.

GORAN VIŠNJIĆ SE OGLASIO NA INSTAGRAMU: ‘To je neoprostivo i tragično. Ljut sam, tužan i ne mogu šutjeti…’

Na fotki ju je svezao u rep i stavio rajf kako mu pramenovi ne bi padali na lice, a osim kose pustio je i bradu.

GORAN VIŠNJIĆ OBJAVIO SLIKU IZ MLADOSTI: ‘Ovakva ljepota se rađa samo u Hrvatskoj…’

“Plaža u Cornwallu u kolovozu, čizme, duge hlače, engleski buldog. Nadam se da ste svi dobro”, napisao je Višnjić u opisu.

Novi je imidž iznenadio njegove pratitelje, no u komentarima su se nizali komplimenti na račun njegovog boemskog izgleda. “Repić ti odlično stoji”, “Sviđa mi se ova dužina kose, baš si seksi”, “Kosa ti izgleda odlično”, pisali su mu.

“Koja fotka! A i ti si zgodan, šta je, je! Baš ono, Englez. Puse svima!! Posebno fotografu”, poručila mu je kolegica Jasna Palić Picukarić.

Višnjić je u komentarima otkrio i da će uskoro doći u Hrvatsku. “Sva su mora lipa, ali najlipši je naš Jadran”, napisala mu je pratiteljica, a on joj je odgovorio: “Uskoro”.

Inače, naš glumac koji je ostvario uspješnu karijeru u SAD-u i Velikoj Britaniji prošle se godine preselio iz Hollywooda u Englesku kako bi bio bliže domovini.

Povratak na Net.hr