DOBRO SE OSJEĆA

GORAN MILIĆ JE ZBOG KORONAVIRUSA VEĆ DVA TJEDNA U BOLNICI: ‘Kažu da sam ja ipak u rizičnoj skupini’

Goran je prošle godine skinuo više od 20 kilograma zahvaljujući odluci da vodi zdraviji način života

Voditelj, urednik i novinar Goran Milić (74) ima koronavirus te se već skoro dva tjedna nalazi na Covid odjelu dubrovačke bolnice. To su znali samo njegova obitelj i bliski prijatelji jer se nije htio oglašavati o tome, piše Jutarnji list.

BIVŠA PJEVAČICA MAGAZINA I GORAN MILIĆ ZARATILI ZBOG KOLINDE: ‘Primitivizam je liposukcija i zatezanje alkoholnih trbušina’

Njegova supruga Ana i on odlučili su kraj prosinca provesti u njihovoj kući u Slanom. Ona tvrdi kako ne znaju gdje su se zarazili, a tri dana nakon dolaska na more, dobili su temperaturu. Nakon testiranja, saznali su da su pozitivni na koronavirus. Unatoč tome što je imao blage simptome, liječnici su odlučili Gorana zadržati u bolnici.

“Kažu da sam ja ipak u rizičnoj skupini. Niti u jednom trenutku nije bilo neke krizne situacije. Nalazi su mi dobri već nekoliko dana i nadam se da će me otpustiti iz bolnice u nedjelju. Opreza nikad dosta s ovim virusom. Imam prijatelje koji su bili dobro, nalazi dobri, a onda im se stanje odjednom pogoršalo. U svakom slučaju, slušam stručnjake”, kazao je Goran za Jutarnji.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Regulirao je i šećer i tlak

On je prošle godine skinuo više od 20 kilograma zahvaljujući odluci da promjeni prehranu i vodi zdraviji način života.

“Nije stvar samo u tome što sam smršavio, nego i u tome što sam regulirao šećer i tlak, a to je izuzetno bitno u cijeloj priči s koronavirusom. Prije mi je šećer jako varirao, a na njega utječu jako i lijekovi poput kortikosteroida koje sam dobivao kao terapiju”, rekao je Goran naglasivši kako vježbe disanja radi bez problema.

GORAN MILIĆ SE VRAĆA NA HRT: U novoj seriji uspoređuje život u Jugoslaviji s današnjicom u Hrvatskoj

“S toliko kilograma manje sam i pokretljiviji, nema trbuha koji jako otežava disanje. Radim vježbe disanja bez problema. Ma, evo, cupkam tu po bolnici da smanjim rizik od tromboze, brojim korake”.

Povratak na Net.hr