OPORAVIO SE

GORAN MILIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE NAKON 16 DANA NA COVID ODJELU: ‘Sada ću šetati uz obalu mora, smišljati neke nove televizijske priče…’

‘Bilo je hoće-neće, ali nije se razbuktao, nije me odveo na respirator. Hvala svima koji su me liječili kao rod rođeni’, napisao je Milić

Voditelj, urednik i novinar Goran Milić izašao je iz dubrovačke bolnice gdje je više od dva tjedna proveo na covid odjelu. “Nakon 16 dana na Infektivnoj u Dubrovniku covid-19 s upalom oba plućna krila se povukao! Bilo je hoće-neće, ali nije se razbuktao, nije me odveo na respirator. Hvala svima koji su me liječili kao rod rođeni. Sada ću u Slanom šetati uz obalu mora, smišljati neke nove televizijske priče, čitati o trajanju imuniteta kod onih koji prebole koronu.”, napisao je Milić na društvenim mrežama.

GORAN MILIĆ JE ZBOG KORONAVIRUSA VEĆ DVA TJEDNA U BOLNICI: ‘Kažu da sam ja ipak u rizičnoj skupini’

Njegova supruga Ana tvrdi da ne zna gdje su se zarazili. Kraj prosinca odlučili su provesti u njihovoj kući u Slanom, a tri dana nakon dolaska na more dobili su temperaturu. Javili su se liječniku i nakon testiranja doznali da su oboje pozitivni na virus. Oboje su imali blage simptome, no liječnici su Milića odlučili zadržati u bolnici.

“Kažu da sam ja ipak u rizičnoj skupini. Niti u jednom trenutku nije bilo neke krizne situacije. Nalazi su mi dobri već nekoliko dana i nadam se da će me otpustiti iz bolnice u nedjelju. Opreza nikad dosta s ovim virusom. Imam prijatelje koji su bili dobro, nalazi dobri, a onda im se stanje odjednom pogoršalo. U svakom slučaju, slušam stručnjake”, rekao je Milić ranije za Jutarnji list.

Povratak na Net.hr