SVE JE TO PROŠAO

GORAN IMA VAŽAN SAVJET ZA NOVOG ‘GOSPODINA SAVRŠENOG’: ‘Past će sve maske. Budi spreman, prijatelju…’

‘Neka se svaku večer povuče u miran kut i u glavi još jednom prođe cijeli dan, sve spojeve i događaje’, kaže Jurenec

Model i fitness trener Goran Jurenec (39), bio je prvi “Gospodin savršeni”, a na jesen na njegovo mjesto dolazi  27-godišnji Siščanin Mijo Matić. Mijo je kao 15-godišnjak doselio u Zagreb kako bi igrao nogomet, ali je zbog ozljeda morao odustati od karijere nogometaša te se posvetio fitnessu. Danas je uspješan trener, a iza sebe ima i pobjedu na državnom prvenstvu u bodybuildingu. Povrh svega, radi i kao vatrogasac.

ZNAMO TKO JE NOVI GOSPODIN SAVRŠENI! Bezobrazno zgodan vatrogasac sa savršenim pločicama kreće u lov na ženska srca

Juranec je svom naljedniku odlučio dati i par savjeta s obzirom na to što je sve prošao.

“Preporučio bih mu da se potpuno posveti djevojkama. Kao prvo jer to zaslužuju, a kao drugo, ne bi bilo fer da na to gleda kao na zezanciju ili igru. Neka se svaku večer povuče u miran kut i u glavi još jednom prođe cijeli dan, sve spojeve i događaje”, objasnio je Jurenec za 24sata.

‘Curama je teže’

“S djevojkama treba biti mentalno povezan da bi što bolje razumio i procijenio njihova djela. Curama je teže nego njemu, žive skupa i svaka kad-tad vidi konkurenciju u drugoj i onda padaju sve maske. Zato – budi spreman, prijatelju”, zaključio je Goran koji je svoju srodnu dušu Hanu Rodić pronašao u showu, iako mu ona nije bila prvi izbor.

Hana je priznala da joj nije bilo lako kad je Goran u showu isprva izabrao Ivu Runjanin, a ne nju.

HANA PROGOVORILA O VEZI SA GOSPODINOM SAVRŠENIM: ‘Teško je, moraš nekoga stvarno voljeti da to izdržiš…’

“Bila sam povrijeđena i nije mi bilo lako, ali nisam to htjela pokazati. Zaželjela sam Goranu sreću s Ivom jer kad ti je do nekoga stalo, želiš da ta osoba bude sretna”, kazala je ranije atraktivna crnka.

HANA RODIĆ PROGOVORILA O OBITELJI: ‘Tata je uvijek bio otvoren, liberalan, moderan Janjevac’

Povratak na Net.hr