Hot

DOBAR BIZNIS

GOLIŠAVIM FOTKAMA ZARADILA JE 12,7 MILIJUNA KUNA: Glumica (22) uzela ozbiljnu lovu u samo tjedan dana

Fanovi su od bivše Disneyeve dječje zvijezde tražili snimke na kojima se tušira, twerka i pokazuje stražnjicu

Glumica Bella Thorne (22) tvrdi da je zaradila nevjerojatnih dva milijuna dolara (12,7 milijuna kuna) u samo tjedan dana preko društvene mreže OnlyFans na kojoj autori objavljuju sadržaj, često golišavi, za određenu cijenu.

Polovicu iznosa zaradila je na prvi dan, kada je i srušila rekord stranice za najveću svotu zarađenu u 24 sata. To joj je ujedno i prvi tjedan na platformi, a svoje je pridruživanje najavila početkom kolovoza seksi videom na kojem se izvija u bikiniju.

View this post on Instagram

ONLY FANS ^^^^

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Bella dosad nije objavila pretjerano eksplicitne snimke, već su to uglavnom snimke u bikiniju, dok na jednom videu jede hot dog.

Još uvijek pokušava shvatiti što njezini pretplatnici žele vidjeti pa ih je to i upitala. Igranje jezikom, tuširanje, poziranje u rublju, twerkanje i pokazivanje stražnjice bili su samo neki od odgovora koje je dobila.

View this post on Instagram

Wanna go for a swim? 🤓

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Glumica fanovima naplaćuje 20 dolara mjesečno za pretplatu, a odgovara na većinu njihovih poruka kako bi ih upoznala i shvatila što žele.

Bella je otkrila i zašto se pridružila kontroverznoj društvenoj mreži. “To je prva platforma na kojoj mogu u potpunosti kontrolirati svoj imidž, bez cenzure, osude i zlostavljanja jer sam to što jesam”, rekla je za Paper Magazine.

View this post on Instagram

What % of my body are legs?

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Povratak na Net.hr