banner

UREZANO U PAMĆENJU

GODINAMA ŠUTIO O TOME: Zvijezda bivše Jugoslavije otkrila: ‘Obožavateljica je napala moju suprugu i posjekla je nožem’

Sedamdesetih i osamdesetih godina za Zdravkom Čolićem vladala je masovna histerija, a jedna je obožavateljica otišla ipak predaleko…

Ako pitate obožavateljice, sve će se složiti da je legendarni Zdravko Čolić itekako fatalan muškarac. Ovaj miljenik žena već godinama vlada glazbenom scenom, a tijekom cijele njegove karijere prate ga brojne obožavateljice.

ZDRAVKO ČOLIĆ O TOME KAKO JE IZGUBIO NEVINOST: Fatalna je bila jedna čobanica na livadi

Uz njih idu i neugodnosti, a jedne se Čola itekako dobro sjeća. Tako je za srpski magazin Stars otkrio da je jedna vatrena obožavateljica otišla toliko daleko da je njegovu suprugu Aleksandru napala nožem i posjekla joj lice.

“Mnogo sam toga prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka moja obožavateljica i posjekla je po licu! Sandra se izmaknula, ali ju je ona ipak malo zakačila. Srećom, nije bilo većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan danas toga sjećam. Moja supruga drugih većih neugodnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca trebaju biti daleko od očiju javnosti”, rekao je Čolić, piše Kurir.

Povratak na Net.hr