A TEK JE KOLOVOZ

GODINA SLOMLJENIH SRCA: 2017. je bila kobna za brakove i veze mnogih poznatih i slavnih, evo tko je sve postao solo

Nakon što su Angelina Jolie i Brad Pitt prošle godine mnoge naveli da prestanu vjerovati u ljubav, počeli su se nizati prekidi i razvodi slavnih i poznatih.

Ova godina mnogima nije donijela sreću u ljubavi. Ovo su poznati i slavni koji su doživjeli ljubavni brodolom 2017.

 13. Chris Pratt i Anna Faris

Anna Faris i Chris PrattFoto: Jesse Grant/Getty Images for Disney/AFP

Slavni par je priopćio vijest o svom razvodu putem društvenih mreža i slomio srca svojim fanovima. Chris i Anna su bili zajedno osam godina. Vjenčali su se 2009. i imaju četverogodišnjeg sina Jacka.

12. Elle Macpherson i Jeff Soffer

Nakon četiri godine, raspao se i brak supermodela i teškog milijardera. Bivši supružnici su se upoznali 2009. Vjenčali su se 2013. na Fidžiju.

11. Ben Stiller i Christine Taylor

Ben Stiller i Christine TaylorFoto: AFP

Slavni komičar je doživio bračni brodolom nakon čak 17 godina. Bivši supružnici su se upoznali tijekom snimanja jednog sit-coma koji nikad nije emitiran, a zajedno imaju dvoje djece, Ellu i Quinlina.

10. Amy Schumer i Ben Hanisch

Ova godina nije bila smiješna ni Amy Schumer. Komičarka je u svibnju prekinula s dizajnerom namještaja nakon godinu i pol veze.

9. Jesse Williams i Aryn Drake-Lee

Zvijezda Uvoda u anatomiju je u travnju predao zahtjev za razvod nakon pet godina braka. On i Aryn bili su u vezi gotovo deset godina prije no što su stali pred oltar. Imaju dvoje djece, Saddie i Macea.

8. Mariah Carrey i Bryan Tanaka

Diva i koreograf bili su zajedno samo tri mjeseca, no Mariah je toliko razvikala njihovu vezu da je njihov prekid bio iznenađenje za fanove. Navodno je razlog prekida bila Bryanova ljubomora.

7. Janet Jackson i Wissam Al Mana

Janet Jackson i Wissam Al ManaFoto: AFP

Pjevačica i katarski biznismen su zatražili razvod samo tri mjeseca nakon rođenjda njihova prvog djeteta, kćerkice Eisse.

6. David Schwimmer i Zoe Buckham

Zvijezda Prijatelja i supruga su bili u braku gotovo sedam godina. U travnju najavili da uzimaju pauzu od svoje ljubavi… I ona još nije prestala.

5. Kylie Jenner i Tyga

Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner i reper često prekidaju pa su se mnogi nadali da će se ponovno pomiriti. Od posljednjeg prekida su prošla tri mjeseca – fanovi još čekaju pomirbu.

4. Katy Perry i Orlando Bloom

Iako se činilo da im je odlično zajedno, pjevačica i glumac su prekinuli nakon godinu dana.

3. Scarlett Johansson i Romain Dauriac

Scarlett JohanssonFoto: Frazer Harrison/AFP

Nakon dvije godine, došao je kraj braku glumice i Francuza. Bivši supružnici svoju su ljubav okrunili brakom 2014. godine, kada su dobili i kćer Rose.

2. Kylie Minogue i Joshua Sasse

Već su pripremali svadbu, no džepna Venera i britanski glumac ipak su prekinuli nakon dvije godine veze. Šuškalo se da je vara s španjolskom glumicom Martom Milans.

 1. Nicki Minaj i Meek Mill

New stripper boots, who dis? I love being a stripper.

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Reperica je u siječnju na Twitteru objavila da je solo i da će se posvetiti karijeri.

Povratak na Net.hr