NOVI SKANDAL NA POMOLU

GLUMICA IZ POPULARNE SERIJE OPTUŽILA AFFLECKA DA JU JE ‘UHVATIO ZA GRUDI’: ‘Bila sam klinka, snimka i dalje postoji’

Glumica Hilarie Burton (35) tvrdi kako ju je glumac Ben Afflecka, poznati proteže holivudskog perverznjaka Harveyja Weinsteina, ‘zašlatao’ za grudi još 2003. godine.

Tada je, kako kaže, ‘još bila klinka’ i radila na MTV-jevoj emisiji ‘TRL’. Glumica je u utorak objavila da ju je Affleck uhvatio za grudi, a stvar je objavila samo nekoliko sati nakon što je Ben Affleck u priopćenju napisao kako je ‘iznenađen i zgađen’  postupcima Harveyja Weinsteina.

Burton tvrdi da je Affleck vjerojatno bio svjestan svega jer je bio Weinsteinov miljenik, a još gore od toga, tvrdi da ni Afflecku takvo nedopušteno ponašanje prema kolegicama nije strano, prenosi Daily Mail.

Affleckovo ‘zgražanje’ prozvala je i glumica Rose McGowan koja ga je nazvala lažljivcem. Kada je jedan fan na Twitteru prokomentirao da se možda prikriva i Affleckovo nastrano ponašanje, drugi komentator je napisao da je Affleck ‘zašlatao’ Hilarie Burton, ali da su svi očito zaboravili.

Na to se oglasila i glumica, najpoznatija po ulozi u seriji ‘One Tree Hill’, koja je napisala samo: ‘Ja nisam zaboravila’. Nisu zaboravile niti kamere, pa snimka incidenta koji se odigrao u emisiji još uvijek postoji na internetu:

Nakon što se glumica prvi put oglasila, druge tviterašice su joj izrazili svoje suosjećanje i pitali je kako se nosila s tima, na što je odgovorila: ‘Bila sam klinka. Jako me impresionira vaša hrabrost. Tada sam se morala smijati da ne bih plakala. Šaljem vam ljubav.’

Burton je tada imala 21 godinu, Affleck 31, a sve se odigralo usred snimanja kada je glumac prepričavao kako muškarci zavode žene, pa ju je obgrlio jednom rukom i primio za grudi. U isječku iz emisije vidi se da joj se takvo ponašanje nije nimalo svidjelo, što je u istoj emisiji kasnije i naglasila. Tada je sve prihvaćeno kao šaljiva anegdota, no njoj očito nije bilo do smijanja.

Povratak na Net.hr