Gianna radi za Antu Gotovca

Voditeljica Golih vijesti Gianna Apostolski otkriva kako već mjesec dana radi za svog kuma Antu Gotovca, a Gotovac ne krije zadovoljstvo novom radnicom.

Nakon što se okušala u poslu menadžerice, odnosno nakon što je radila za Simonu, Gianna Apostolski sada svoj kruh svagdašnji zarađuje radeći za Antu u njegovom autosalonu Minimoto.

“On je mene zvao da radim kod njega jer zna da sam sposobna, jer zna da je Simona najviše zarađivala kad sam joj ja ugovarala gaže. Ja nisam njemu tajnica, iako mu napišem koji dopis, nije da ja za njim trčkaram s bilježnicom “, rekla je Gianna koja je demantirala napise da je Ante uzdržava.

“Što bi mene Ante uzdržavao? Ante živi isto kao i ja, dogode mu se dani kada nema novaca koliko je naučio trošiti. Ja radim kod njega, ali nije mi to potreba, već se bolje osjećam kad radim”, zaključila je Gianna dodavši kako još nije stigla njena prva plaća.

Ante nije krio zadovoljstvo bivšom voditeljicom Golih vijesti.
“Gianna je OK cura, vrijedna je, osoba je od povjerenja. Nakon šest mjeseci pauze vratio sam se radu s Citroen koncesijom s kojom sam se bavio 15 godina. Od toga sada živimo i ja i Gianna”, rekao je Gotovac koji je dodao kako na svojoj novoj knjizi Vrag bez cenzure radi punom parom.

Povratak na Net.hr