PREZAPOSLENA MAMA

FRANKA BATELIĆ POZVALA U POMOĆ: ‘U totalnom SOS-u… Da se razumijemo, rijetko uspijem uspješno doći do kraja..’

Franka se požalila kako pokušava popiti kavu dok lovi sina po stanu i smišlja ideje za svoj novi spot

Pjevačica Franka Batelić pratiteljima na Instagramu požalila se kako uz malenog Viktora ne stigne obaviti ama baš sve što si je zacrtala za tekući dan. Podijelila im je fotografiju na kojoj pozira s devetomjesečnim sinčićem preko koje je napisala “SOS” te je tako nasmijala mnoge fanove.

FRANKA BATELIĆ IZNENADILA OBOŽAVATELJE: ‘Prije godinu dana ne bih objavila ovu fotografiju…’

“U totalnom SOS-u. Ovako izgledaju naša ‘glamurozna’ jutra/dani kad pokušavam popiti kavu, loviti puzavca po stanu, seliti se, prošetati psa, obući i nahraniti mladunče, usisati stan, snimati pjesme za album i smišljat ideje za novi spot, sjetiti se uzet ključeve i masku na izlazu iz stana, sjetiti se pojesti nešto usput, vidjeti se s frendicama da me ne zaborave, stavit ruž i maskaru s vremena na vrijeme – eto čisto tako da se na koju minutu opet osjećam k’o žena. Da se razumijemo, rijetko uspijem uspješno doći do kraja ‘to do’ liste. A kako teku vaši dani? Dajte malo pozitive”, napisala je uz objavu.

View this post on Instagram

U totalnom SOS-u. 😂 Ovako izgledaju naša ‘glamurozna’ jutra/dani kad pokušavam popiti kavu, loviti puzavca po stanu, seliti se, prošetati psa, obući i nahraniti mladunče, usisat stan, snimati pjesme za album i smišljat ideje za novi spot, sjetiti se uzet ključeve i masku na izlazu iz stana, sjetiti se pojesti nešto usput, vidjeti se s frendicama da me ne zaborave(😂), stavit ruž i maskaru s vremena na vrijeme-eto čisto tako da se na koju minutu opet osjećam ko žena. 🤣😭 Da se razumijemo, rijetko uspijem uspješno doći do kraja #todo liste. 😂 A kako teku vaši dani? Dajte malo pozitive 🙈 #realityvsinstagram #multitasking #chaoscoordinating #everydaylife #motherhood #albuminthemaking #glorydays 🤪🕺🏼

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Franki su se javile mnoge kolegice i pratiteljice te su joj ponudile pomoć.

“Ja sam od onih: lakše je kad prohodaju”, “Tako je to, samo se prepusti”, “Dođi malo k nama, imam ja tri haharice, ako ništa drugo popit ćeš kavu u miru, a one će zabavljati malog puzavca”, “Uvijek nam uspiješ dodati pozitivu u svaki dan. Hvala ti što si nam uzor u životu i što nam pokazuješ stvarnu sebe i uljepšavaš nam dane svojim pjesmama”, komentirale su.

FRANKA BATELIĆ PROŠETALA CENTROM ZAGREBA: Pozornost ukrao njezin kombinezon od 4500 kuna

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr