LJEPOTICA

FRANKA BATELIĆ POZIRALA U GRUDNJAKU: Opčinjeni fanovi joj poručili; ‘Sve su riječi premalo…’

Franka je za svoju objavu dobila više od 12.800 lajkova, a fanovi su joj poručili kako ih je ostavila bez teksta

Franka Batelić pratiteljima na Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj pozira u crnom grudnjaku. Pjevačica je rukom djelomično zaklonila grudi, a na licu joj je veseli smiješak.

FRANKA BATELIĆ POZVALA U POMOĆ: ‘U totalnom SOS-u… Da se razumijemo, rijetko uspijem uspješno doći do kraja..’

“Osmijeh. Ljubav. Prijatelji. Obične, a čarobne stvari. To je ono što nas drži u ovim čudnim vremenima”, napisala je uz objavu za koju je dobila više od 12.800 lajkova, a fanovi su joj poručili kako ih je doslovno ostavila bez teksta.

“Najljepši osmijeh”, “Predivna”, “Anđeo”, “Sve su riječi premalo. Predivna si”, “Nemam riječi. koliko si lijepa, a tek ovaj tekst…”, “Ok, znači ja nemam riječi… Ženo, pa ti si svakim danom sve ljepša i ljepša!”, “Stvarno si predivna”, komentirali su.

FRANKA BATELIĆ IZNENADILA OBOŽAVATELJE: ‘Prije godinu dana ne bih objavila ovu fotografiju…’

View this post on Instagram

U totalnom SOS-u. 😂 Ovako izgledaju naša ‘glamurozna’ jutra/dani kad pokušavam popiti kavu, loviti puzavca po stanu, seliti se, prošetati psa, obući i nahraniti mladunče, usisat stan, snimati pjesme za album i smišljat ideje za novi spot, sjetiti se uzet ključeve i masku na izlazu iz stana, sjetiti se pojesti nešto usput, vidjeti se s frendicama da me ne zaborave(😂), stavit ruž i maskaru s vremena na vrijeme-eto čisto tako da se na koju minutu opet osjećam ko žena. 🤣😭 Da se razumijemo, rijetko uspijem uspješno doći do kraja #todo liste. 😂 A kako teku vaši dani? Dajte malo pozitive 🙈 #realityvsinstagram #multitasking #chaoscoordinating #everydaylife #motherhood #albuminthemaking #glorydays 🤪🕺🏼

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Povratak na Net.hr