SRETNA OBITELJ

FRANKA BATELIĆ OTVORENO O BRAKU I MAJČINSTVU: ‘Da nije bilo korone, tko zna kad bi Vedran vidio svog malog’

Franka kaže kako je Vedran zahvaljujući samoizolaciji proveo kvalitetno vrijeme sa sinom

Šest mjeseci nakon poroda Franka Batelić počela je ponovo raditi na novim pjesmama. Koliko joj je majčinstvo promijenilo život te kako je provela dane u samoizolaciji, otkrila je za IN magazin.

FRANKA BATELIĆ O VREMENU PRIJE NEGO JE POSTALA MAJKA: ‘Da mi je sada jedan dan takvog umora…’

“I zbog korone i zbog bebača stvarno me dugo nije bilo u studiju, krenuli smo prije mjesec dana ponovno raditi na pjesmama, imamo dvije fenomenalne pjesme. Jedna od te dvije pjesme je totalni zaokret, tako da se moramo odvažiti na taj novi drugi korak. Vidjet ćemo, a jedna od njih je fenomenalna bombastična pjesma, to nam svima treba nakon korone”, otkrila je.

Kaže kako je njezin suprug Vedran Ćorluka odličan otac te da je zahvaljujući samoizolaciji proveo kvalitetno vrijeme sa sinom Viktorom.

Majčinstvo ju je promijenilo

“Ja sam oduševljena, Vedran odličan si tata! Nisam ni sumnjala da će se on snaći ali da nije bilo korone tko zna kad bi on vidio svog malog. Tako da je ovo nama donijelo super happy obiteljsku priču”.

Franki nedostaje njezin otac Damir koji je preminuo prije pet godina.

“Svo vrijeme razmišljam koliko je moj tata bio fenomenalan i obožavao je djecu, tako da bi on bio najbolji nono na planeti. Naravno da mi je teško ali to je tako. Glavno da Viktor ima super tatu, da to je balans i tata i svi cijela obitelj”, rekla je.

NJEŽNA STRANA PONOSNOG OCA: Vedran Ćorluka pokazao kako se igra s tromjesečnim sinom

Franka je, kaže, veliki planer, no radi sinčića morala je to promijeniti.

“Naravno da majčinstvo promjeni za 360 stupnjeva cijeli tvoj život i svi smo toga svjesni, ali nismo dok se to ne dogodi. Ono što se kod mene promijenilo je da ne mogu ništa planirati, a ja sam veliki planer, ali sve ide svojim tokom. Kako Viktor kaže, tako ja sviram i sve ok”.

Povratak na Net.hr