FOTO: Trudna Fani s trbuhom do zuba u bikiniju

Iole imućni pripadnici domaće društvene scene tijekom ovako sparnih tjedana najviše se vole ukrcati na svoje jahte, ploviti oko otoka (najčešće Hvara), te se izležavati na palubi i hvatati boju.

Upravo se time ovih dana bave kontroverzni splitski poduzetnik i gradonačelnik Željko Kerum, koji se na jahti odmara s Fani Horvat, koja je u visokom stupnju trudnoće. S trbuhom do zuba Fani se skinula u badić kako bi pod suncem ‘guštala’ prije nego krene u rodilište, gdje će Kerumu roditi još jedno dijete.

Čini se da je Željko pao pod Fanin utjecaj, pa dok njezin trudnički trbuh sve više raste, raste i njegov, ali zbog prejedanja i općeg nemara prema tijelu. No, poduzetnik si to, valjda, može dopustiti, pa je tako napuhnut i golišav bezbrižno šetkao svojim brodom, koji je ‘parkirao’ u uvali Palmižana na Paklenim otocima.

Istovremeno, u uvali Ždrilica na Paklenim otocima odmara se i košarkaš Roko Leni Ukić, koji se na brodu zabavljao s prijateljima, dok se poznati kviz-majstor Robert Pauletić sa suprugom Mijom Kapetanović i kćerkicom Polom odmarao na brodu koji je usidrio u uvali kod otoka Hvara.

Povratak na Net.hr