FOTO: Vitka Bojana Gregorić neodoljiva je u ljetnom izdanju

Nakon europske premijere u švicarskom Locarnu, regionalne u sklopu Sarajevo Film Festivala, dugo iščekivani film redateljice Jasmile Žbanić, Otok ljubavi, doživio je i Hrvatsku premijeru.

Ispunjena kino dvorana i velikih broj zaljubljenika u film samo su potvrda velikih mogućnosti Otoka ljubavi, ali i pokazatelj da je Jasmila Žbanić sa svojim timom napravila jako dobar filmski uradak.

A uz Jasmilu Žbanić u realizaciji Otoka ljubavi sudjelovali su i scenarist Aleksandar Hemon, popularni i svjetski priznati pisac, dok su odličan producentski dio odradili Damir Ibrahimović i Leon Lučev.

Dobar film ne može nastati bez dobre glumačke ekipe, pa su tako u Otoku ljubavi glavne uloge pripale renomiranim glumcima Erminu Bravu, Ariani Labed, Adi Condeescu, Leonu Lučevu, Branki Petrić Fehmiu, Francu Neru i mnogim drugima koji su zajednički stvorili odličan film.

Premijeru su gledali Bojana Gregorić, koja također glumi u filmu, Nera Stipičević, Nina Violić, Anja Alavanja, Elizabeta Gojan, Goran Bogdan, Marija Husar, Mirela Holy i brojni drugi.

Pozirajući na crvenom tepihu poglede je plijenila lijepa Bojana. Za nju ljeto kao da nije završilo. Svoju je vitku liniju i dekolte istaknula u pripijenoj ljetnoj haljini s cvjetnim uzorkom. Uz haljinu je iskombinirala i ljetne sandale. Odabrala je i zlatni remenčić kao dodatak haljini i nije pogriješila.

Povratak na Net.hr