banner

FOTO: Martina se uopće ne mora truditi da izgleda fantastično

Kada su cipele na ‘repertoaru’, žene su na okupu – upravo tako bilo je i na otvorenju dućana luksuznih modela u Zagrebu. Ljepotice s naše estrade isprobavale su novu obuću i ponosno pokazivale svoje atribute.

Tako su u prvom planu bile manekenske noge bivše misice, Anice Kovač, na koje je bilo nemoguće ne ‘baciti oko’. Odmah njoj uz bok stajala je dizajnerica Aleksandra Dojčinović , koja se također može pohvaliti zavidnom linijom i dugim nogama, dok im je gotovo najveću konkurenciju radila lijepa Martina Matušin.

Zagrebačka manekenka i voditeljica, koju rijetko viđamo na javim događanjima, svojom jednostavnošću i ljepotom uvijek iznova iznenadi. Ovoga puta pojavila se u uskim trapericama, širokoj vesti i kratkoj, kožnoj jaknici koju je iskombinirala sa gležnjačama na visoku petu. U posve jednostavnom outfitu, Martina je još jednom pokazala da joj tako malo treba da bi izgledala savršeno.

U novootvorenom dućanu, cipele luksuzne marke Aledona isprobavale su i druge dame s naše estrade: Sandra Bagarić, Tihana Harapin Zalepugin, Ana Maras, Biserka Petrović i drugi.

Povratak na Net.hr