banner

FOTO: Marijana Batinić oduševila linijom dva mjeseca nakon poroda

Na predstavljanju nove aplikacije za mobilne telefone koja je okupila brojna imena s domaće estrade, isticalo se lice mlade mame Marijane Batinić. Naime, voditeljica je oduševila izgledom

Iako je rodila prije nepuna dva mjeseca, voditeljica Marijana Batinić izgleda odlično. Osim što je njezina linija savršena te izgleda kao da nikad nije bila trudna, Marijanino lice je posve svježe – bez podočnjaka i tragova umora.

Iako vjerujemo da velika zasluga za njezin izgled ide odgovornom vizažisti, lijepa se Splićanka pohvalila kako njezina kćer velika spavalica. Nedavno je na svom Facebook profilu, dok je isprobavala novu L’Orealovu aplikaciju za šminkanje, spomenula kolika je sretnica. ‘Beba je divna, anđeo! Nisam mi svjesna koja sam sretnica. Na mamu, voli spavati i jest!’, napisala je Marijana ispod fotografije.

Osim novopečene mame te su večeri revolucionarnu aplikaciju za pametne telefone došel isprobati i: Andrea Andrassy, Anamarija Asanović, Lana Klingor, Ecija Ivušić, Ana Radišić, Iva Šulentić i Martina Podgorski.

Povratak na Net.hr