FOTO: Neki od njih su djedovi, a još uvijek izazivaju reakcije ispod pojasa

Gledamo ih u filmova najmanje 20 godina, a i dalje nam klecaju koljena kada se negdje pojave. Ovi glumci, vjerovali ili ne, imaju preko 60 godina, no bez sumnje, izgledaju bolje no ikad.

Jedan od njih je, svakako, 61-godišnji Pierce Brosnan koji je šarmirao cijeli svijet nakon što je utjelovio Jamesa Bonda i to čak u četiri filma.

Ed Harris (63), koji je oduševljavao na malim ekranima, prije nego na velikim, izgleda gotovo jednako kao prije dvadesetak godina, a jedna od njegovih najprivlačnijih fizičkih osobina su njegove oči.

Jeff Bridges, također, izgleda gotovo jednako već godinama, osim što sada njeguje gušću i dužu bradu. Sada su mu 64 godine, a i dalje ima ‘ono nešto’ čemu je nemoguće odoljeti.

Richard Gere (65) će vjerojatno zauvijek biti simbol džentlmena, kakvog svatko, kad-tad, poželi. Zavodio je u ‘Američkom žigolu’ i ‘Zgodnoj ženi’, a i dan-danas okreće glave.

Slično je i s Michaelom Douglasom (69), koji i dalje slovi kao jedan od najzgodnijih legendi u Hollywoodu.

Jeremy Irons (65) već dugi niz godina slovi kao jedan od najšarmantnijih glumaca, a godine mu, od tog šarma, nisu ništa oduzele.

Clint Eastwood, s 84 godine, i dalje je idol muškarcima, a patnja ženama. Njegovo lice samo je dobilo linije životnog iskustva, a sve ostalo je čisto ‘frajerstvo’.

Al Pacino, sada u 75-oj godini, zadržao je ‘dječački šarm’ koji ga je proslavio, uz njegovu mogućnost da utjelovio neke od najluđih i najopasnijih fiktivnih likova u filmskoj povijesti.

Povratak na Net.hr