FOTO: Kakve samo noge ima žena Anasa Sharbinija

Na tradicionalnoj svečanosti Noć HNK Rijeka -Zajedno smo Rijeka u opatijskom hotelu okupili su se brojni gosti, predstavnici klubova,, prijatelji kluba, sponzori, igrači, treneri te kompletno klupsko vodstvo na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem.

Iako su glavne zvijezde večeri bili nogometaši, kako to već biva, sve su oči bile uprte u njihove bolje polovice. Tako je pažnju privlačila zgodna brineta, Ana Tomečak, supruga bivšeg Dinamovca, Ivana Tomečaka.

Odjevena u jednostavnu crnu haljinu, raspuštene kose i s crvenim ružem te lakom za nokte, Ana je predstavljala klasičnu profinjenu odjevnu kombinaciju s kojom nikako ne možete pogriješiti u ovako svečanim prigodama.

Za nešto hrabriju kombinaciju odlučila se Romana Sharbini, supruga veznog igrača NK Rijeka, Anasa. Lijepa Romana u opatijskom hotelu Royal pojavila se u uskoj, čipkastoj haljini boje perla. Osim vitke linije u ovoj je kombinaciji do izražaja dolazile njezine vitke i isklesane noge na kojima joj može pozavidjeti svaka žena.

Romana i Anas u braku su od 2012. godine, a kako ih je prava rijetkost vidjeti zajedno na javnim događanjima, bili su glavna meta okupljenih fotografa.

Povratak na Net.hr