FOTO: Kako tanašan strukić ima Anja Alavanja, izaziva zavist!

U Zagrebu je u ponedjeljak održana promocija albuma tamburaškog sastava Kas, a na promociji je bila prisutna i voditeljica Anja Alavanja, koju ne viđamo često na javnim događanjima i baš prava šteta jer obara svojom pojavom.

U Book Caffeu u HNB-u održana je svečana promocija albuma prvijenca tamburaškog sastava Kas, nazvanog Slušaj mene, nema greške.

Na događanju je bila prisutna i voditeljica Anja Alavanja Romac (32). Nosila je zelenu satensku haljinicu koja je istaknula njenu vitku liniju i tanašan strukić na kojem joj sigurno mnoge zavide.

Anja, koja je u braku s glazbenikom Željkom Romcem, s kojim ima sina Jakova, nakon dvije se godine porodiljnog dopusta vratila na male ekrane u ulozi urednice i voditeljice na CMC televiziji.

Lijepa je voditeljica rodila u siječnju 2012. godine,

BilAnja, koja je javnosti postala poznata kao jedna od finalistica showa Nove TV u kojem su se tražili voditelji, se ne pojavljuje često na javnim događanjima kao neke njezine kolegice (koje ovom prilikom nećemo nabrajati, no ima ih) i pravo je osvježenje vidjeti je, izgleda predivno i obara svojom pojavom.

Na događanje je došla i pjevačica Marinela Jantoš, poznatija kao Ella, nekadašnja velika dance zvijezda, koju također nemamo često priliku vidjeti.

Povratak na Net.hr