FOTO: Jedva smo prepoznali Anu Begić, postala je prava diva

Jedna od naših najhvaljenijih komedija, ovogodišnja dobitnica Zlatne Arene od strane publike, film Kauboji ‘dojahao’ je i do Zagreba. Njegovoj svečanoj premijeri nazočili su glumci ekipe filma kao i drugi brojni uzvanici.

Među znatiželjnicima, koji su jedva dočekali nasmijati se uz izvrstan scenarij filma Kauboji, snimljen prema istoimenoj predstavi u režiji Saše Anočića, našli su se Janko Popović Volarić, Slavica Knežević sa sinom Janom Torjancem, Bojana Gregorić sa sinom Raulom, Mario Mirković, Mario Petreković te Ana Begić Tahiri sa prijateljicom.

U posljednje vrijeme, kad god vidimo Anu, iznova se iznenadimo, i to ugodno. Mora se priznati da glumica izgleda sve bolje i bolje. Osim što vidno ‘topi’ kilograme, očito je da se i odlično osjeća u svom tijelu, što nastoji isticati sve profinjenijim odijevanjem. Na zagrebačkoj premijeri Kauboja tako se pojavila u elegantnom crnom odijelu koje je dodatno izdužilo njene lijepo definiran noge, dok ispod sakoa nije nosila ništa.

Kako je kosu svezala u rep, Ana je istaknula lijepe crte lica koje je naglasila večernjim make-upom. U njezinom društvu bila je prijateljica, zgodna brineta.

Ipak, pored Ane i prelijepe Bojane Gregorić, te su večeri sve oči bile uprte u ekipu filma. Tako su se u svečanim izdanjima pojavili bračni par Rakah i Ivana Rushaidat, Hrvoje Barišić, Kruno Klabučar, Radovan Ruždjak te Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle, koji su zaslužni za glazbu u filmu.

Povratak na Net.hr