banner

FOTO: Evo ljepotice koja je osvojila Matu Jankovića

Brojne poznate osobe nahrlile su na premijeru filma Parada, a tamo se našao i Mate Janković, član žirija MasterChefa, i to u ženskom društvu.

U hrvatskim kinima od 15. prosinca počinje igrati film Parada redatelja Srđana Dragojevića, u kojem su glavni junaci homoseksualci koji se bore za svoja prava u Beogradu, te mafijaš, ratni veteran, koji im odluči pomoći unatoč tome što ih prezire.

U ponedjeljak je u Cinestaru u zagrebačkom Avenue Mallu održana svečana premijera, a mnoge naše poznate osobe došle su pogledati novo filmsko ostvarenje redatelja filmova Rane, Lepa sela lepo gore, Mi nismo anđeli, Sveti Georgije ubiva aždahu

Inače, u Dragojevićevom filmu glume i poznati hrvatski glumci Vedran Mlikota i Goran Navojec.

Među okupljenima su bili srpski glumac Nikola Kojo, Larisa Lipovac, Goran Navojec, Vjekoslav Rimac, Marija Husar Rimac, Antonija Mandić, Viktor Drago, Nenad Korkut, Ornela Vištica, Miranda Viđak, Stefan Kapičić, Rene Bitorajac sa suprugom…

Dok su navedeni pozirali, član žirija MasterChefa Mate Janković nije bio među njima, ali su ga fotoreporteri ‘uhvatili’ među publikom u društvu djevojke Ivane Babić, ekonomistice iz Zadra.

Povratak na Net.hr