FOTO: Pravo je osvježenje među holivudskim zvijezdama

Španjolska filmska producentica, model i glumica Elsa Pataky (36) nije jedna od onih zvijezda koje imamo često priliku vidjeti i čije ime često puni medijske stupce, ali zasigurno zaslužuje pažnju.

Lijepa Elsa Pataky pravo je osvježenje na crvenom tepihu. Osim što ima trendy kratku frizuru, nije od onih zvijezda koje za svečane prilike uvijek odabiru klasične dugačke glamurozne haljine sa šlepovima, nema provokativni dekolte, odmjerena je, a opet ženstvena i seksi.

Na premijeru filma Brzi i žestoki 6 došla je u šljokičastom kratkom kombinezonu koji je istaknuo njene lijepo oblikovane noge.

Elsa Pataky glumila je u više od deset španjolskih filmova, krasila je naslovnicu magazina Maxim 2006. godine, pojavljuje se i u nekim serijama.

Bila je u vezi s glumcem Adrienom Brodyjem od 2006. do 2009. godine. A nakon toga je bila u vezi s Olivierom Martinezom. Početkom 2010. godine započinje vezu s australskim glumcem Chrisom Hemsworthom s kojim se vjenčala krajem iste godine. Par ima kćerkicu Indiu Rose Hemsworth koja se rodila 2012.

Njeno najnovije glumačko ostvarenje je uloga u filmu Brzi i žestoki 6 uz Vin Diesela, Michelle Rodriguez i ostale. Alsa glumi Elenu Neves.

Povratak na Net.hr