ONI SU USPJELI

FIZIČKI NEDOSTACI NISU PREPREKA ZA USPJEH: Ove slavne osobe su to i dokazale!

Ove slavne osobe ni fizički nedostaci nisu spriječili da postanu zvijezde!

Uvijek se radujemo zbog ljudi koji su uspjeli postići uspjeh i koji su pravi dokaz da čak ni fizički nedostaci nisu nikakva prepreka za odustajanje.

Ove slavne osobe često su se susretale s osudama javnosti zbog svojih fizičkih nedostataka, no to ih je samo učinilo jačima i fokusiranijima na vlastite ciljeve. I uspjeli su.

Winnie Harlow

Još od ranog djetinjstva poznata manekenka patila je od vitilinga, odnosno poremećaja pigmentacije kože. I dok je ona sanjala modne piste i revije, druga djeca nazivala su je pogrdnim imenima i zagorčavala joj život. No Winnie nije odustajala i nakon sudjelovanja u ‘Američkom top idolu’, postala je jedna od najtraženijih manekenki na svijetu.

– Daimonds: @monicavinader 💎 Dress: @roberto_cavalli 💣

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

Peter Dinklage

Slavni glumac živi je dokaz da su talent, posvećenost poslu i karizma puno važniji od nedostatka visine. Peter je rođen s ahondroplazijom, nasljednom bolešću koja se ispoljava patuljastim rastom. No to ga nije spriječilo da postane jedna od omiljenih zvijezda ‘Igre prijestolja’, ‘X-Men’ filmova i ‘Kronika Narnije’.

Family ❤️

A post shared by Peter Dinklage (@peterdinklage) on

Stephen Hawking

Hawkingu je u 21. godini dijagnosticirana paraliza i rečeno mu je da ima još samo dvije godine života. Mladog Stephena to nije pokolebalo, već je nastavio studij i postao najcjenjeniji fizičar teoretičar našeg doba. Iako je 1985. izgubio moć govora, ni to nije bila nikakva prepreka za ovog genijalca.

hawking

Forest Whitaker

Urođeno spušteni gornji kapak lijevog oka nije spriječio Whitakera da postigne uspjeh u filmskoj industriji. Forest je ponosni vlasnik Oscara za najboljeg glumca, Zlatnog globusa, Emmyja i BAFTA nagrade.

Sylvester Stallone

Slavnom su glumcu pri rođenju liječnici oštetili facijalne živce. To je rezultiralo djelomičnom paralizom donje lijeve strane lica i trajnim oštećenjem govora, no očito ovaj nedostatak nije utjecao na njegovu uspješnu karijeru glumca.

BRITAIN-CINEMA-CREED

Povratak na Net.hr