NIJE ŠALA

FILIPU JURIČIĆU UKRADEN IDENTITET: Odlučio je sve prijaviti policiji: ‘Katkad pomislim da to radi netko meni blizak’

Fotografija glumca u štiklama nedavno je završila u svim medijima, no Juričić tvrdi da je nije on objavio. Netko se predstavlja kao on, a glumac sve namjerava prijaviti policiji.

Filip Juričić je nedavno završio u svim medijima zbog fotografije u štiklama koja je objavljena na Instagramu na profilu pod njegovim imenom. No, glumac tvrdi da on nije otvorio taj profil, kao ni onaj na Facebooku, pa sumnja da mu je netko ukrao identitet.

Lažni profili zvijezda na društvenim mrežama nisu nikakva novost, no njih je lako prepoznati. Onaj na Filipovo ime, pak, djeluje veoma realno pa je dosad skupio već 7000 pratitelja, s kojima osoba koja se predstavlja kao glumac komunicira.

Filip JuričićFoto: Tomislav Miletić/PIXSELL

“Nemam Instagram i ne znam ga ni otvoriti, a taj čovjek, dijete, žena ili tko već je, tko upravlja mojim identitetom. Njemu to jako dobro ide pa se uspio i raširiti i vidim da komunicira s mojim prijateljima, koji mi kažu ‘pa rekao sam ti na Instagramu, odgovorio si mi, pogledao si mi…’, i to se sad sve češće i češće događa”, ispričao je glumac za Dnevnik.hr.

Dodao je da se pomalo plaši činjenice da netko toliko vremena ulaže u to da se pretvara da je on.

“Nema nijedna moja privatna fotografija, ali ima nekih sa snimanja tako da se nekad pitam je li to netko tko mi je u krugu, je li možda netko blizak”, sumnjičav je glumac.

Glumac se stoga odlučio raspitati na policiji o tome koje su mu opcije. Naime, u ovom je slučaju zaista riječ o kršenju zakona i osobi koja stoji iza Filipovog lažnog profila prijeti kazna.

Povratak na Net.hr