SVJETSKO, A NAŠE

FATALNE BALKANKE POMUTILE UM DONALDU TRUMPU: Supruga mu je Slovenka, a ‘bacio je oko’ i na slavnu Srpkinju

Debela. Svinja. Majmun. Odvratna životinja.

To su samo neki od brojnih “nadimaka” koje je novi američki predsjednik Donald Trump uputio brojnim damama s kojima se susreo tijekom svog života. Njegovo ponašanje prema ženama kao prema objektima opće je poznata stvar, a seksistički komentari vrlo su česta pojava kod Trumpa. Od toga da je izjavio kako nitko neće glasati za njegovu bivšu protivnicu Carly Fiorinu zbog njezinog lica, do toga da bi žene trebalo kazniti jer su se odlučile na pobačaj pa sve do “šala” da bi rado izlazio s vlastitom kćeri… Sve je to Donald Trump.

AMERIKA JE U ŠOKU: Brojne zvijezde iznenađene Trumpovom pobjedom: Grcam u suzama

No unatoč tako “bogatom” rječniku, Donald Trump ima bogatu prošlost kao ljubavnik. Prvo je bio u braku s Ivanom Trump, i to od 1977. do 1991. godine, a Ivana je izjavila da je Trump bio nasilan tijekom njihova seksa. Ivana je na sudu izjavila da je Trump bio nasilan za vrijeme seksa, a cijeli je incident opisala kao “silovanje”. Kasnije je dodala da ne bi to opisala kao silovanje u stilu počinjenja zločina, već “kao žena, osjećala se zlostavljano, jer nije bilo ljubavi i nježnosti koje su inače prisutne. Nazvala je to silovanjem, ali ne želi da se njezine riječe shvate kao da je to bila neka kriminalna radnja.” Par je u braku dobio troje djece – Ivanku, Erica i Donalda Trumpa Jr. Nakon Ivane, nekoliko je godina proveo s glumicom Marlom Maples, s kojom je navodno varao prvu suprugu. S njom je dobio i kćer Tiffany.

ivana trump

JE LI TRUMP VEĆ STAVIO PRŠUT NA ČELO? I poznati Hrvati prate američke izbore: Valjda svatko ima svog Keruma

Ranih 90-ih je Kristin Anderson, koja se upoznala s Trumpom u The China Clubu na Manhattanu, priznala da je Trump došao do nje, bez ijedne riječi ili upoznavanja, i zavukao joj ruku pod suknju dok su sjedili zajedno za stolom. “Dirao mi je vaginu preko gaćica”, izjavila je tada Anderson.

1993. je i vizažistica Jill Harth imala neugodno iskustvo s Trumpom i to u sobi njegove kćeri Ivanke. “Nabio me na zid i njegove su ruke bile posvuda po meni te je pokušavao zadignuti mi haljinu. Pitala sam ga što to radi i tražila da prestane. Još me više šokiralo to što je znao da su moj dečko i njegova kćer u prostoriji do nas”, rekla je Harth.

Bilo je tu još optužbi o ljubljenju na silu, hvatanju za grudi i stražnjice i slično.

A onda je 1998. godine upoznao Melaniju, s kojom se konačno skrasio 2005. godine, a samo godinu dana kasnije rođen je njihov sin Barron. Zanimljivo je da su njihovom vjenčanju prisustvovali i Bill i Hillary Clinton. Melania je inače Slovenka iz malog mjesta Sevnica udaljenog 30 kilometara od hrvatske granice.

Republican Presidential Nominee Donald Trump Holds Election Night Event In New York City

A čini se da Donald pada na ljepotice iz naših krajeva. Naime, sadašnja supruga mu je iz Slovenije, prva supruga mu je također baš slovenskog porijekla, a prvi potpredsjednik srpske vlade i ministar vanjskih poslova, Ivica Dačić, otkrio je nakon druženja s Trumpom da je novi američki predsjednik opčinjen i srpskom tenisačicom Anom Ivanović. Dačić je izjavio da mu je Trump priznao da je Ivanovićeva “najljepša žena koju je u životu vidio” i da je “15 minuta pričao o Ani Ivanović i o tome kako je najljepša tenisačica i žena na svijetu.”

Povratak na Net.hr