LJUBAVNI TROKUT

FATALNA LJUBAVNICA BORISA ROGOZNICE DRUŽILA SE S DORIS: Imaju i zajedničkih fotografija, iskopali smo ih

Budući da se šuška kako je njihova afera trajala godinama, lako je moguće da je Alex već u to vrijeme napaljivala Borisa lascivnim porukama i fotkama

Fatalna domina, kantautorica i starleta Alex Ognjena (36) ovih je dana u središtu pozornosti, nakon što su procurile njezine seksi poruke koje je razmjenjivala s razotkrivenim preljubnikom Borisom Rogoznicom (31).

https://www.instagram.com/p/B9ZnyuwpHRp/

Cijela priča zvuči još skandaloznije sada kada smo na profilu prsate plavuše pronašli neke njezine stare fotografije na kojima je pozirala upravo s – Doris Pinčić (31), tada zakonitom suprugom svojega ljubavnika. Budući da se šuška kako je njihova afera trajala godinama, lako je moguće da je Alex već u to vrijeme napaljivala Borisa lascivnim porukama i fotkama.

https://www.instagram.com/p/B8UtGS5p9pJ/

Družile su se u ‘Zvjezdicama’

Fotografije su nastale 2018. godine na snimanju RTL-ovih “Zvjezdica”. S Doris i Alex tada je pozirao i Boris Hrepić, s kojime je Pinčić vodila spomenuti talent show.

https://www.instagram.com/p/BjeUhzVA8u2/?utm_source=ig_embed

Osim s Doris, Alex se fotografirala i s članovima žirija: Indirom Levak, Lukom Nižetićem, Enisom Bešlagićem, Mijom Negovetić i Zdravkom Šljivcem, a tu je fotografiju objavila na Facebooku i pozvala svoje pratitelje da “uživaju u izvedbama mladih pjevačkih talenata”.

DORIS SE OGLASILA PRVI PUT NAKON ŠTO JE EKSPLODIRALA AFERA: Javila se na Instagramu, evo što je rekla

Alexine intimne prepiske s Rogoznicom ovoga su vikenda dospjele u javnost, nakon čega je on priznao aferu.

https://www.instagram.com/p/B_73OyqpkFk/

Domina na koju padaju političari

“Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana”, izjavio je za Story.

https://www.instagram.com/p/B_xeJM0pJ-h/

Alex Ognjena široj je javnosti poznata kao “zagrebačka domina”. Jednom je otkrila da su kroz njezine “domino odaje” prošli direktori velikih korporacija, ali i političari. Borisov brak s Doris Pinčić puknuo je ove godine.

https://www.instagram.com/p/B7pv7oSJBH9/

“U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali ajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikoga osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju”, potvrdili su prekid sredinom lipnja.

https://www.instagram.com/p/CBTamV9J1i1/

Povratak na Net.hr