I ON JE UŽIVAO U SLAVLJU

OTKRIVENO ZBOG ČEGA LUKA MODRIĆ NIJE DOŠAO NA KOVAČIĆEVU SVADBU: Ne brinite, nije zaboravio gdje je proslava

Luka Modrić nije zaboravio na svadbu Matea Kovačića već je imao opravdani razlog zašto nije slavio s ostalim hrvatskim reprezentativcima u hotelu Westin.

Naime, Luka je bio na vjenčanju, ali ne u Zagrebu već u Zadru gdje je bio kum svom najboljem prijatelju Marku Oštriću kojeg je upoznao ubrzo nakon što je stigao u Zadar. Na vjenčanje u Zadru Modrić je došao bez tjelohranitelja. S njim su bili roditelji Radojka i Stipe, te sestra Diora (18). Lukina trudna supruga Vanja (36) s djecom Ivanom (7) i Emom (4) ostala je u Madridu, piše 24sata.

Modrić se u rano poslijepodne priključio svadbenoj povorci te se prije crkvenog obreda častio specijalitetima nasred rive. Mladenci su se na vječnu ljubav zakleli u svečano ukrašenoj crkvi sv. Stošije. Luku su turisti odmah prepoznali pa su pratili svadbenu povorku i željeli se slikati s nogometnom zvijezdom.

MAMIĆ SE SKINUO NA KOVAČIĆEVOJ SVADBI I ZAPJEVAO S LOVRENOM: ‘Ne može nam ni’ko ništa’

MATEO KOVAČIĆ OŽENIO LIJEPU IZABEL ANDRIJANIĆ: Pogledajte kako se slavilo u zagrebačkom hotelu Westin

Luku i Marka povezala je ljubav prema nogometu i postali su nerazdvojni prijatelji, a često i ljetuju zajedno. Oštrić je kratko igrao za Međimurje te je završio u amaterskoj ligi u Austriji dok je Modrić postao jedan od najboljih nogometaša svijeta.

With my best man @markoostric 🏊✌️🎣😎

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Povratak na Net.hr