Evo što Nataša Janjić ima za reći šest mjeseci nakon razvoda

Lijepa glumica, Splićanka Nataša Janjić u velikom intervjuu za InMagazin raspričala se o svojim glumačkim počecima, karijeri i razvodu od Joška Lokasa.

‘Mama je glavni krivac što sam danas glumica. Bila sam živo dijete i voljela sam biti u centru pažnje. Mama je odavno rekla bit će glumica. S prvim danima Gimnazije upisala sam Gradsko dramsko kazalište u Splitu. Odlazak na Akademiju bio je logičan nastavak puta. Upisala sam iz prve, a ostalo je povijest’, ispričala je Nataša u intervjuu za InMagazin te nadodala kako joj je u životu nekako sve išlo od ruke.

‘Mislim da stvari koje su ti suđene ili ti se dogodi odmah ili se ne dogodi. Možda sam imala više sreće nego pameti, ali moj put stvarno nije bio težak. Težak je moj posao’ kaže glumica koje se prije pola godine razvela do supruga Joška Lokasa. Tada je ponovno vratila svoje prezime, a više ga ne namjerava mijenjati.

‘Nikad ne reci nikad, ali mislim da ne bih nikad više promijenila svoje prezime. Netko bi me stvarno morao dobro uvjeriti u suprotno’, kaže Nataša koja o privatnom životu gotovo nikad ne govori. ‘Teško se nosim sa svojom slikom kroz intervjue i zato ih ne volim i rijetko ih dajem. Taj balon naše slave je toliko smiješan, ali svi smo pristali na taj cirkus’, rekla je poznata glumica.

Povratak na Net.hr