Evo ga opet s njom, kao da se ništa nije dogodilo

Nakon što je početkom mjeseca izbio skandal zbog neprimjerenih fotki Willa Smitha i njegove kolegice Margot Robbie, glumac je, kao da se ništa nije dogodilo, pozirao zagrlivši lijepu Margot, njegovu partnericu u novom filmu Focus, povodom promocije filma.

Prvi put, otkako su se mediji raspisali o tome da je brak Willa Smitha (45) u krizi zbog njegove kolegice Margot Robbie (23), Will je opet viđen u njenom društvu.

Pozirali su zajedno povodom promocije filma Focus u Buenos Airesu, zajedno s kolegama Geraldom McRaneyem i Rodrigom Santorom.

Lijepu Margot glumac je prilikom poziranja zagrlio i po izrazu njihovih lica čini se da ih nimalo ne dira prašina koje se podignula zbog spornih fotografija i to što su ih oboje razapinjali po medijima.

Kad je izbio skandal, Margot je na svom Twitter profilu demantirala da ima nečeg između nje i kolege te navela da su se ‘samo šalili’.

‘Stalno radim i samo sam malo predahnula, nema istine u objavljenim tračevima. Razočaravajuće je to kako zezanje izvan seta može biti shvaćeno izvan konteksta, bolesno’, napisala je.

Sporne fotke snimljene su tijekom njihovog druženja u jednoj od popularnih američkih kabina za fotografiranje, a Margot je u jednom trenutku podigla majicu i pokazala grudnjak.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr