TEŠKI TRENUCI

EMOTIVNA OBJAVA SUPRUGA LEGENDARNE TAJČI: Osjećao sam kao da me netko udario šakom u trbuh. Moj sin je premlad da ostane bez oca’

Obitelj Cameron proživljava teške trenutke. Matthew Cameron, bori se s rakom pluća. Za dva tjedna znat će kako napreduje kemoterapija.

Suprug hrvatske pop princeze devedesetih, legendarne Tatjane Matejaš Tajči, vodi tešku bitku s rakom pluća. Nedavno je započeo s kemoterapijom lijekom koji se propisuje za tu vrstu karcinoma. Svog je liječnika upitao koliko dugo u prosjeku ljudi žive uz taj lijek. Svoju reakciju na odgovor koji je dobio napisao je u vrlo emotivnoj objavi na Facebooku.

‘Pogledao me i rekao – prosjek je 12 mjeseci. Znam da sam pitao, ali u tom trenutku osjećao sam se kao da me netko udario svom snagom šakom u trbuh. Dvanaest mjeseci nije dovoljno. Deset godina nije dovoljno kad počnete odbrojavati. Ja ne želim odbrojavati. Užasavam se od pomisli na to’, napisao je Matthew Cameron.

ŽIVOTNA DRAMA LEGENDARNE TAJČI: ‘Muž mi umire od raka, molim vas, pomozite’

Idući dan je, kaže, plakao od tuge. Ono što ga je dotuklo je bila pomisao na njegovog sina. ‘Blais ima 11 godina. 11 je premalo. Nije ni 46 puno, ali 11 je premalo da bi izgubio oca. Svaki put kad sam pomislio na njega, slomio sam se’, piše Cameron.

Za otprilike dva tjedna trebao bi znati je li terapija uspješna i hoće li mu uspjeti produžiti život. ‘Tada će me pregledati reći kako stvari stoje. Može biti dobro, može biti loše. (Nadam se dobrome.) Može biti 12 mjeseci, može biti 5 godina – nadam se da će biti pet godina. Ako sam dobro razumio, s ovom bolešću imam dvije opcije – prva je – čudo. Druga je ostati živ dok znanost ne nađe trajno rješenje. Molit ću se za prvo i dati sve što mogu u borbi za drugo’, napisao je i zahvalio svima koji pomažu njemu i njegovoj obitelji.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr