ZVIJEZDA 'HARRYJA POTTERA'

EMMA WATSON SE OGLASILA NAKON PRIČE DA ODUSTAJE OD GLUME: Glumica otkrila o čemu je zaista riječ

Glumičin glasnogovornik kazao je da ona uzima pauzu od društvenih mreža, a ne od svojih profesionalnih obaveza

Prije nekoliko dana odjeknula je vijest da se Emma Watson povlači iz glume kako bi više vremena mogla provoditi sa zaručnikom Leom Robintonom. No, njezini obožavatelji mogu odahnuti jer Watson, izgleda, ipak ne uzima pauzu od glume. Naime, njezin glasnogovornik potvrdio je da ona privremeno napušta društvene mreže, a ne svoje profesionalne obaveze.

Watson se zadnji put pojavila na velikom platnu 2019. u filmskoj adaptaciji romana “Male Žene” u kojoj je utjelovila lik Meg March.

Glumica već duže vrijeme nije bila aktivna na Instagramu i Twitteru. Ipak, pozornost je privukla njezina objava na Twitteru u lipnju 2020. u kojoj se ogradila od komentara JK Rowling, autorice serijala o Harry Potteru, o transrodnim osobama.

“Trans osobe su ono što oni sami smatraju da jesu i zaslužuju živjeti bez da ih se stalno ispituje i govori im se da nisu ono što oni tvrde da jesu”, napisala je Emma na spomenutoj društvenoj mreži.

Njezin kolega Daniel Radcliffe kazao je da mu je “iskreno žao što su komentari JK Rowling izazvali bol članovima LGBTQ+ zajednice”. Glumac Rubert Grint izjavio je da bismo svi “trebali živjeti u ljubav i bez osuđivanja”.

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr