PROVOKATIVNE FOTOGRAFIJE

EMILY RATAJKOWSKI POTPUNO GOLA U 33. TJEDNU TRUDNOĆE: ‘Jesam li medo ili božica plodnosti sa sočnom guzom’

Poznata manekenka pozirala je gola u visokom stupnju trudnoće

Trudna Emily Ratajkowski na Instagramu je objavila crno-bijele fotografije na kojima pozira bez ijedne krpice. Manekenka i njezin suprug, glumac i producent Sebastian Bear-McClard, očekuju prvo dijete, a ona, kako se čini, uživa u drugom stanju.

Emily je trenutno u 33. tjednu trudnoće.

NABACILA JE MINIJATURNI BIKINI I TANGICE: Emily Ratajkowski pohvalila se svojim veličanstvenim oblinama

Slavna brineta nedavno je objavila fotografije na kojima pozira gola u kupaonici. “Ponekad se osjećam kao medo Winnie zvani Pooh u ljudskom obliku, a drugi put sam poput božice plodnosti sa sočnom guzom… U svakom slučaju, znam da će mi vrlo brzo nedostajati ovaj trbuh i svi bebini udarci koje u njemu osjećam”, napisala je uz selfie.

BESRAMNA EMILY RATAJKOWSKI OPET JE ISTAKNULA SVE SVOJE NEODOLJIVE ČARI: Nema tko je na ulici nije pogledao dok je šetala

Emily je priznala da je jako uzbuđena zbog dolaska bebe. “Stvaranje obitelji nevjerojatno je iskustvo koje ti otvara oči, zbilja se osjećam sretnom. Ne znam kakvo će biti majčinstvo, ipak mi je ovo prvi put, a sve žene imaju toliko različita iskustva i perspektive. Zato je najbolje samo vjerovati u ovaj proces, prepustiti se i vidjeti kamo će me odvesti ovo životno putovanje”, kazala je nedavno za strane medije.

Povratak na Net.hr