Play ponuda

EM PRSATA, EM NEVINA: / Srpska pjevačica dobila nemoralnu ponudu od Kineza: 'Dam ti 200 tisuća dolara za tvoju nevinost'

Image
Foto: Instagram/ Milica Pavlović

Nakon što je vidio dekolte srpske pjevačice, jedan se Kinez jako uzbudio...

22.1.2017.
16:06
Instagram/ Milica Pavlović
Play ponuda

Nakon što su čak i svjetski mediji pisali o dekolteu srpske pjevačice Milice Pavlović, njena popularnost na društvenim mrežama još je više porasla. Ne samo da se obožavatelji interesiraju za njezinu glazbenu karijeru, već ih zanima i njezin privatni život.

Image
SVJETSKI MEDIJI RASPISALI SE O NJEZINOM DEKOLTEU: /

Srpska pjevačica nakon gostovanja u emisiji postala svjetska atrakcija

Svjetski su mediji otišli toliko daleko da su prenijeli nedavne natpise kako je seksi pjevačica, navodno, nevina. Ta je informacija inspirirala jednog Kineza koji joj je ponudio 200 tisuća dolara da spava s njim, piše Alo.

shimmer fallback
shimmer fallback

Uz pregršt pohvala za njezin rad i izgled, Kinez joj je ponudio pozamašnu svotu novca samo da provede jednu noć s njim. "Pozdrav, Milice. Čuo sam za tebe budući da se o tebi piše ovdje u Kini. Puno se piše o tvojoj karijeri, ali ja sam oduševljen koliko si ti seksi. Ono što me posebno zainteresiralo jest činjenica da toliko dugo čuvaš svoju nevinost. Pronašao sam te na Instagramu i zaista mi se jako sviđaju tvoje fotografije, toliko si lijepa i seksi. Fenomenalna si. Potječem iz jako imućne obitelji i želim ti ponuditi 200 tisuća dolara da provedeš noć sa mnom. Ne želim te uvrijediti, ali te molim da prihvatiš moju ponudu. Pogledaj moj profil ovdje i shvatit ćeš da sam ozbiljan. Čekat ću tvoj odgovor. Puno pozdrava ti šaljem iz Šangaja", stoji u njegovoj poruci s potpisom.

Ovu je priču potvrdila i sama pjevačica za srpski medij.

"Posljednjih su mi dana profili na društvenim mrežama zatrpani porukama sa svih strana i ja to ne stižem ni pogledati, ali mi je moj tim pokazao tu poruku. Što da kažem, dobro sam se nasmijala i vjerujem da je riječ o dobroj šali. Ljudi na društvenim mrežama imaju slobodu napisati i reći što god požele i često to prelazi granice normale i pristojnosti. Ja sam naučila da takve stvari potpuno ignoriram za sve ove godine na javnoj sceni", odgovorila je pjevačica i dodala: "Naravno da nikada ne bih prihvatila nepristojnu ponudu, kakva god da je i od koga god da dolazi. Svi već znaju koliko sam ponosna osoba, meni bi bilo ispod časti čak i da uopće odgovorim na takve poruke."

Play ponuda
Play ponuda