LJUBAVNE POTEŠKOĆE

ELLA DVORNIK ZABRINUTA ZA BUDUĆNOST S CHARLESOM: ‘Teško je biti sa mnom u vezi’

Ella Dvornik najnoviju objavu na svom blogu posvetila je svojoj najvećoj ljubavi, Charlesu, i otkrila s kojim se poteškoćama susreću u svojoj vezi.

Ella Dvornik objavila je novi tekst na svome blogu i posvetila ga svom odnosu s Charlesom. U njemu je otkrila svojim obožavateljima s kojim se sve poteškoćama ona i zaručnik susreću u svom ljubavnom životu, a razlog tih poteškoća je posao kojim se Ella bavi.

OTKRILA IZNOS KOJI SVE ZANIMA: Evo koliko Ella Dvornik zarađuje na društvenim mrežama

Otkrila je da je Charles direktor svoje tvrtke koji ne mora dolaziti u ured, dok je ‘njezin ured cijeli svijet.’ Priznala je da njezin posao utječe na njegov te da se konstantno moraju prilagođavati jedno drugome. Upravo usklađivanje njihovih poslova stvara poprilične probleme ovome paru.

Ella je također otkrila da ‘vodi Charlesa svuda sa sobom’ jer ima osjećaj da on upotpunjuje nju i njezin blog, i to toliko da svoju karijeru više ne može zamisliti bez njega.
“Ponekad moram otići negdje, ali Charles ne može sa mnom i onda se osjećam kao da me netko prepolovio. Ne volim putovati bez njega, on cijelu priču čini cjelovitom. Način na koji mi putujemo zajedno i na koji radimo je upravo to što stvara priču. Mi smo profesionalni par koji putuje i moji su čitatelji baš poput nas. Kada on ne može na put sa mnom, osjećam se kao da sam u nekoj drugoj dimenziji, kao da živim neki drugi život i jako mi se teško prilagoditi tome”, napisala je Ella na svom blogu i otkrila da joj Charles snima fotografije i radi videe za blog.

Također se pokvarila i da joj je cijela 2017. godina već unaprijed bukirana putovanjima te da uopće ne mora biti kod kuće svih 365 dana. Koliko god je to odlična vijest, istovremeno je i zabrinjava jer ne može putovati sama.

Love ❤️❤️ @charles_pearce

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

“Teško je biti sa mnom u vezi jer mi je posao biti što dalje od doma, a njegov nije”, zaključuje Ella i završava svoj post riječima: “Hvala ti Charles što si to što jesi… Nikada neću dopustiti da poslovni život uništi naš privatni život., bez obzira na cijenu toga.”

Povratak na Net.hr