BEZ PHOTOSHOPA

ELLA DVORNIK POKAZALA KAKO IZGLEDA 10 DANA NAKON PORODA: ‘Hvala na iskrenosti i otkrivanju stvarnosti’

Blogerica je nedavno rodila kćerkicu Balie Dee, a sada je pokazala kako izgleda nakon poroda.

Ella Dvornik je prije deset dana rodila svoje prvo dijete, djevojčicu Balie Dee. Kao što je činila i prije te tijekom trudnoće, i sada sa svojim fanovima dijeli detalje iz privatnog života.

Tako se pohvalila i da je prvi put izvela malenu u šetnju.

Prije toga je pokazala kako izgleda njeno tijelo nakon poroda.

“Trbušna plesačica”, našalila se Ella te dodala “nema pločica”.

Obožavateljice su pohvalile njezinu iskrenost.

“Svaka čast Ella, a ne ono prikaže mjesec dana nakon poroda i ona ravna kao daska, daj molim te. Sve ćeš ti to brzo vratiti u normalu, super izgleda”, “Hvala Ella na iskrenosti i otkrivanju stvarnosti nakon poroda, a ne Photoshop i ostala s*anja, neki su od komentara.

Elli s Balie najviše pomaže mama Danijela Dvornik koja se i sama time pohvalila na društvenim mrežama.

“Dobro vam jutro! Unučica me skroz zarobila, tako da sam svih ovih dana zapravo bila na neki način “oduzeta”. Cijele dane gledam u nju kao u čudo svjetsko. Mjenjam joj pelene, oblačim je, dohranjujem je, uspavljujem je… Uglavnom, igram se s njom i vraćam se u onaj davno zaboravljeni osjećaj kad sam ja bila mlada mama sa Ellom. Toliko me to očaralo, da sam sve svoje obaveze “zamrznula”. A Balie je jako dobra beba, koja uglavnom spava i jede, dobiva na težini i vidi se da je zadovoljna i smirena beba. Baš kao što je i Ella bila. Uživam u svakom danu provedenom sa njima jer znam da sve to brzo prođe”, napisala je Danijela te dodala kako joj zbog bebe trpi posao, ali vrijedno je toga.

Povratak na Net.hr