ŽELI PROMJENU

ELLA DVORNIK OTKRILA: ‘Imam sve manje strpljenja za Zagreb, želim što prije naći tu kuću…’

‘Pronaći ću taj dom najkasnije do trećeg mjeseca! I evo upravo sam na putu OPET za Kvarner i Istru i držim fige da ćemo pronaći to što tražimo’, napisala je Ella, između ostalog, na svom Instagramu

Ella Dvornik u siječnju je najavila da se planira preseliti iz Zagreba u Istru, a sada je na Instagramu je objavila tekst u kojemu je otkrila da je i dalje u potrazi za novim domom. “Sretan vam utorak! Ide mi na živce ova 2020. godina. Inače ne volim slavlje nove godine, al nadat ću se da je iduća bolja i dočekat je malo veselije. Možda je ova loša jer sam prošlu novu godinu bila trudna i bolesna pa sam bacila jačmen na cijeli kalendar”, započela je Ella svoju objavu.

ELLA OBJAVILA SNIMKU NA KOJOJ CHARLES PRIČA HRVATSKI: Fanovi pucaju od smijeha

“Uglavnom. Imam sve manje strpljenja za Zagreb, želim što prije naći tu kuću koju ću nazvati domom. Korona mi nije nimalo pomogla u tom procesu koji je i ovako i onako naporan u našoj državi. Al čisto manifestacije radi i da pošaljem energiju u svemir pa mi se možda ostvari (jer sve drugo sam probala). Pronaći ću taj dom najkasnije do trećeg mjeseca! I evo upravo sam na putu OPET za Kvarner i Istru i držim fige da ćemo pronaći to što tražimo. I to su neke moje misli zadnjih par dana. To i naravno moja Pinterest ploča koja je prepuna kuhinja koje koštaju valjda više nego ta kuća”, napisala je.

“Neka ti je sretno, baš. Već si bila toliko puta. Držim fige, najveće”, napisala joj je majka Danijela u komentarima.

ELLA DVORNIK MODNIM ODABIROM IZAZVALA LAVINU REAKCIJA: ‘Ovako ću jednog dana na roditeljski sastanak…’

View this post on Instagram

Sretan vam utorak! Ide mi na zivce ova 2020. Godina. Inace ne volim slavlje nove godine ,al nadat cu se da je iduca bolja i docekat ju malo veselije. Mozda je ova losa jer sam proslu novu godinu bila trudna i bolesna pa sam bacila jačmen na cijeli kalendar 😂ispricavam se na tome. Uglavnom. Imam sve manje strpljena za Zagreb, zelim sto prije nac tu kuću koju cu nazvati domom. Corona mi nije nimalo pomogla u tom procesu koji je i ovako i onako naporan u nasoj drzavi. Al cisto manifestacije radi i da posaljem energiju u svemir pa mi se mozda ostvari (jer sve drugo sam probala). Pronaci cu taj dom najkasnije do treceg mjeseca! I evo upravo sam na putu OPET za kvarner i Istru i drzim fige da cemo pronaci to sto trazimo. 🙏 I to su neke moje misli zadnjih par dana. To i naravno moja pinterst ploča koja je prepuna kuhinja koje koštaju valjda više nego ta kuća 😂 al boze moj….. Nada je samo neotkriveno razocaranje. Kako sam od sretnog utorka dosla do toga? Ne znam. Mora da je do tlaka u zraku 😂 aj bok. Idem ća prije nego sto kazem jos nesto glupo.

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr