SIJEVAJU BROJNI KOMENTARI

ELLA DVORNIK NA UDARU KRITIKA JER KĆER LJUBI U USTA: ‘Nije prirodno, normalno… Čak i psiholozi kažu da to nije dobro’

Elina objava samo u jednom danu dobila je preko 47.500 lajkova te brojne komplimente, ali i kritike pratitelja

Blogerica i influencerica Ella Dvornik na svom je Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira s kćerkicom Balie te se pratiteljima pohvalila kako brzo ide na more. No, radi te objave dobila je, osim hvalospjeva, i pokude od nekih pratitelja.

ELLA DVORNIK TETOVIRALA PORUKU OD TATE DINA: Raspekmezit će vas kad vidite što joj sada krasi nadlakticu

Ella i Balie na slici poziraju bose na travnjaku. Obje na sebi imaju trendy ljetne odjevne kombinacije, a Ella je svoju malu kćerkicu uzela u naručje te ju ljubi u usta.

“Djevojke u ljetnim haljinama volim. Spremamo se ovaj vikend za odlazak na more”, napisala je uz objavu koja je u samo jednom danu dobila preko 47.500 lajkova te brojne komplimente, ali i kritike pratitelja.

Instagram/Ella Dvornik

“Ella, preslatke ste, ali zašto je ljubiš u usta? Nije prirodno, normalno… Čak i psiholozi kažu da to nije dobro za djecu”, napisala je Elli jedna pratiteljica te je izazvala lavinu komentara u kojoj su većinom fanovi stali na blogeričinu stranu.

NAKON MJESEC DANA DIJETE, ELLA DVORNIK OBJAVILA FOTOGRAFIJU U TOPIĆU PA PRIZNALA: ‘Počela sam dobivati na kilaži’

“Samo sam čekala. Ja sam tatu i mamu ljubila u usta i vidi me sad. Luda k’o šiba. Nećemo se sad svađati oko toga. Ajmo pozitiva žene. Bolje ljubiti nego tući. To su moja usta u svakom slučaju, ja napravila 10/10”, odgovorila joj je Ella.

View this post on Instagram

Kakvi su vam planovi za ovo ljeto?

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Povratak na Net.hr