Zaljubljena Ella: Mi smo najsretniji par na svijetu

Do kraja godine, Ella Dvornik planira objaviti svoj prvi album, a planira i pohod na japansko tržište. Tvrdi da je obitelj u svemu podržava te da misli kako su ona i Josip najsretniji par na estradi.

Ella Dvornik uskoro se s dečkom Josipom seli u zajednički stan: ‘Volimo se, slažemo se i super nam je. Kužimo se i mislim da je to najvažnije. Mislim da smo najsretniji par na estradi, ne samo u Hrvatskoj, nego na cijelom svijetu’, zaključila je Ella u intervjuu za Studio, prilog Jutarnjeg lista.

Osim toga, Ella je otkrila da je u njenom radu i karijeri obitelj podržava, a najveći fan je njezina baka: ‘Mislim da se baki Dijani posebno sviđa ono što radim. Svaki put me nazove kad vidi nešto novo što sam napravila, osmislila ili obukla’.

Mlada pjevačica koja do kraja godine planira objaviti svoj prvi album, još ne nastupa, a otkrila je i zašto: ‘Voljela bih imati turneju u osnovnim školama. To bi bilo skroz cool. Trenutačno ne nastupam, mislim da mi ljudi još ne vjeruju. Tko zna, možda misle da sam playback’, kaže Ella koja turneju želi održati i u Japanu.

‘Svi žele Ameriku pa eto im je! Meni se više sviđa Japan’, nadodala je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr