TKO JE OVDJE LUD?

ELLA DVORNIK DIGLA PRAŠINU STATUSOM NA FACEBOOKU: ‘Jedna generacija na internetu je generacija plačipi*da’

Ella je prozvala sve one koji na Facebooku samo traže razlog da se uvrijede i onda podižu prašinu ni zbog čega.

Ella Dvornik na Facebooku je objavila status u kojem je prozvala ljude koji na internetu uvijek nađu nešto na što će se uvrijediti. U statusu je napisala: ‘Ne mogu skužiti točno koja generacija , ali jedna generacija na internetu je fakat generacija plačipizda. Svi su toliko osjetljivi da ćemo uskoro morat disclaimere printat na majice da objasnimo svoje postojanje kako se netko ne bi uvrijedio na nešto 🤦‍♀️

Moraš razmišljat o svim plačipizdama interneta prije nego napišeš nešto, da ne bi digli uzbunu, protest ili nedaj bože osnovali facebook grupu 😱 Pričam generalno – Jer na skoro svakom smješnom videu na internetu nađe se neka plačipizda koju taj video smeta’.


Netko od njezinih fanova u komentarima je objavio i sliku poruke koja se nedavno našla ispod Ellinog statusa, a u kojem je osoba proziva jer ostavlja ‘tako malu bebu baki’ te tvrdi da se prve godine majka ne bi trebala odvajati od majke ako nisu ekstremne situacije. Ella je komentirala da je taj konkretni komentar nije ponukao na pisanje statusa već je samo odvratila: ‘Ma dobro to su ovi diplomirani doktori fejsbuka, generacija 1965-1975’.

Povratak na Net.hr