USPJEŠNA BLOGERICA

ELLA DVORNIK DOBILA NA LUTRIJI: Uložila 900 kuna, a osvojila pravo bogatstvo!

Ella Dvornik danas je vrlo uspješna ‘travel’ blogerica, a nedavno je u Ujedinjenom Kraljevstvu za svoj blog I Am Ella dobila i nagradu.

Blogerica Ella Dvornik na Facebooku je objavila fotografiju svoje putovnice, kartice i 900 danskih kruna. Ono što je zaista zanimljivo je tekst koji je Ella objavila uz fotografiju.

TOTALNO JE ODUŠEVLJENA: Ella Dvornik je dobila još jedno veliko priznanje

“Prije točno tri godine, jedino što sam imala je žurno napravljena putovnica, jednosmjerna karta za Kopenhagen i 900 danskih kruna (oko 900 kuna). Otišla sam u Kopenhagen bez ikakvih predviđanja i nagađanja. Znala sam da najgore što se može dogoditi jest da se vratim doma ako ne uspijem. To mi je bila valjda najstrašnija, najuzbudljivija, najgluplja, najriskantnija i najbolja odluka koju sam mogla tada donijeti. Fotografije od tada gledam s toplinom u srcu, nekad se i nasmijem svojoj naivnosti i mladosti, svašta mi se tamo dogodilo. Sad, tri godine nakon, uživam u osvojenoj lutriji , uložila sam tada sve što sam imala i ovo ispod na slici su bili moji dobitni listići”, napisala je Ella i otkrila kako je započela svoju karijeru.

BLAGO CHARLESU, PRAVI JE SRETNIK: Ella Dvornik objavila ekstremno vruću fotografiju u seksi donjem rublju

Sada živi u Londonu, a u međuvremenu je upoznala i Charlesa Pearcea za kojeg se zaručila.

 

Povratak na Net.hr