ŽIVITE TRENUTAK

ECIJA IVUŠIĆ U MINI HALJINICI LEGLA NA TRAVU I POSLALA DUBOKU PORUKU: ‘Ne zavirujte u prošlost i tuđa dvorišta…’

Lijep vikend vam želim, gdje god da jeste u sadašnjem trenutku. Živite ga i ne zavirujte u prošlost. Niti u tuđa dvorišta – poručila je Ivušić

Ecija Ivušić objavila je u petak poslijepodne zanimljiv status u kojem je podsjetila da nije zlato sve što na Instagramu sja. Priznala je usto da ima dana kada mjerka tuđa dvoršita, ali i naglasila da je najvažnije iz kakvih kuća odlazimo u svijet. Prenosimo u nastavku objavu:

Mjekanje tuđih dvorišta

“Uhvatim se ponekad usred nekih izazovnijih dana da počnem mjerkati tuđa dvorišta. Pa je li tamo trava zelenija, je li ograda šira i je li bazen dublji? Hvala Bogu, pa se vrlo brzo centriram i shvatim da niti volim zelenu boju, niti granice, a bome i preferiram mora nad bazenima.

Također mi je jasno da neke tuđe trave ne bih znala pokositi, ograde preskočiti, a možda bih se i utopila u baš takvom bazenu. I to je to.

NALIJEVO, NADESNO PA U SRIDU: Mandarina promiješala bokovima i ovjekovječila svoju guzu u tangama – iz svih kutova

Imaš samo svoje dvorište i kakvo god da je, tvoje je. Čak i ako nije dvorište, nego samo uski hodnik ispred vrata, bitno je samo iz kakve “kuće” u njega zakoračiš. Neka su vam “kuće” tj. glave sretne i prazne od briga ovaj vikend. I neka su vam “dvorišta” zelena.

To vam je najčešće Instagram

Ako igdje zapne, možda vam pomogne nekoliko činjenica oko ove idealne proljetne fotke. Da, trava izgleda dosta zeleno, znam. Ali u kutevima su ostaci snijega od dana prije. Da, lagano sam proljetno obučena, ali je cca 7 stupnjeva. I da, ležim u dvorištu i ne, nije moje. Uz sve to slika je slikana prije par tjedana. I eto, to vam je najčešće Instagram i sva njegova šarenila, pardon zelenila.

Lijep vikend vam želim, gdje god da jeste u sadašnjem trenutku. Živite ga i ne zavirujte u prošlost. Niti u tuđa dvorišta”, napisala je Ecija Ivušić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr