EMOTIVNA OBJAVA

ECIJA IVUŠIĆ POKAZALA GRUDNJAK: Objavila je dirljivu poruku, a fanovi je usporedili s Brigitte Bardot

Eciji su fanovi poručili da je prelijepa, a usporedili su je s legendarnom glumicom Brigitte Bardot

Voditeljica Ecija Ivušić pratiteljima na Instagramu podijelila je tri fotografije na kojima pozira u polju kukuruza odjevena u prljavobijeli sako ispod kojeg je imala samo čipkasti grudnjak te je uz njih napisala dirljivu objavu o ljudima.

ECIJA IVUŠIĆ PROMIJENILA FRIZURU I USPOREDILA SE S – JENNIFER LOPEZ; Fanovi se baš i ne slažu: ‘Ma di si ti od nje…’

“Znate ono kad vam se u životu pojave ti neki ljudi, pa jedni odu, drugi ostanu, ali kako god, nakon njih znate da više nikad nećete biti isti. Ovi koji ostanu vas nose sa sobom i sretnete te djeliće vas tu i tamo. Sretnete ih dok vas vole, prihvaćaju, podržavaju i u situacijama kad rastete zajedno.

A šta je s ovima koji odu? Oni jednostavno uzmu djelić vas i odnesu ga. Kad se to desi, jel’ se tražite nazad ili? Ja ne. Taj dio je ionako trebao otići skupa s njima. Dam im ga. Njihov je. Šta će mi više. Izrast će novi. Bolji. Koji se nosi, a ne odnosi”, napisala je.

Eciji su fanovi poručili da je prelijepa, a usporedili su je s legendarnom glumicom Brigitte Bardot.

ECIJA IVUŠIĆ OTVORILA DUŠU: ‘Ne želim princa na bijelom konju, želim čudaka…’

“Ja ti ostajem i volim te uvijek”, “Predivne fotke pogotovo druga”, “Bejbe ovo je savršeno”, “Bravo lijepa curo”, “Ti si predivna”, “Prelijepa dama”, “Prijatelje zato treba izabrati prave. Uh, zaista si predivna”, “Prva slika: Brigitte Bardot”, komentirali su.

View this post on Instagram

Nisam mislila ništa pisati, jer nisam znala gdje sam, ali nekako sam jutros smogla snage da se i na ovaj način oprostim s tobom. U moj život je ušla taman negdje kad sam ga počela shvaćati ozbiljno. Dobila sam je za 18. rođendan, jako je željela i ozbiljno je shvatila. Nazvala sam je Leeloo. Po liku iz filma Peti element. Uz vodu, vatru, zrak i zemlju, peti element je, pogađate, bio ljubav. Uz svu simboliku svog imena moja Leeloo je bila i više od ljubavi. Odrastala je sa mnom, prolazila razne životne situacije, od sreća do tuga, od gužvi do samoća, a svi koji su je upoznali znali su da pored te kilu i po teške zvijeri, nisu nikad iznad mene smjeli staviti ruku jer bi “ostali bez nje”. Čak ni moj brat kojeg je voljela jednako kao i mene, nije smio. Al na njega ne bi lajala i režala, već bi samo tužno zavijala kad smo se pravili da me “tuče” da isprovociramo reakciju. On me nije tukao, ali često sam se u životu osjećala prilično pretučeno i kad god je bilo tako, ovo malo klupko bi mi došlo kao lijek na ranu. U 16 godina života, čovjek odradi dobar dio životnog staža, a pas, ako je sretan, svoj čitav životni vijek. A samo se to nadam, da si bila sretna, jer sve što si za mene činila u tih 16 godina je bila čista sreća. Život je nekako htio da se ti i ja rastanemo na poseban način, tako da se sve odvilo dok ostatak naše obitelji nije bio u Zagrebu. Kako smo ga počele, tako smo ga i završile. Nas dvije. Same. Sve je došlo naglo, bio je šok i more suza, ali sada s odmakom vidim da je baš tako sve trebalo biti. Zaspala si mi u krilu na kauču u praznoj veterinarskoj klinici dok je svirala neka predivna pjesma koju već 3 dana čujem u glavi u svakoj tišini iako sam je tada čula prvi put u životu. Napravila si sve u životu kako si trebala, Lilki moja, došla u pravo vrijeme, bila sve što jesi i ako ikad uopće postoji pravi trenutak za odlazak ti si ga našla. Jer mama je odrasla i bit će ok. Čak i datum kada si otišla ima simboliku (10.10.2020.), kao i tvoje ime. Zauvijek ćeš biti moj peti element. Ljubav. Voli te mama najviše na svijetu i hvala ti za 16 prekrasnih godina 🙏🏻 Vidimo se jednom opet tamo gore, srce moje malo 🤍🤍🤍 . . . #leeloo#ecipeciquotes#love#bf#🤍

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on

View this post on Instagram

Super ispala. #libraseason #♎️

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr