TRAUMATIČNO ISKUSTVO

DUGO ČUVANA TAJNA JEDNE OD ČLANICA GRUPE ABBA: Bila je dijete nacističkih pokusa

Nakon što je najavljeno ponovno okupljanje legendarne grupe, njeni članovi su se opet našli u centru pažnje, a najveću je pozornost privukla dugo čuvana tajna Anni-Frid Lyngstad.

Legendarna švedska grupa ABBA koju čine Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson i Anni-Frid Lyngstad ponovno će se okupiti nakon više od 30 godina, a nakon objavljivanja te vijesti, javnost se sve više zanima za članove.

NEVJEROJATNA VIJEST: ABBA se ponovno okuplja nakon više od 30 godina!

No, najviše pažnje privlači dugo skirvana tajna Anni-Frid, koja je bila beba nacističkih pokusa.

Nacisti s Heinrichom Himmlerom na čelu su sanjali o arijevskoj rasi koja će zavladati svijetom, a u tu svrhu je osmišljen projekt ‘Lebensborn’.

Taj je program služio kao svojevrsna ‘tvornica’ za najbolje primjerke ‘odabrane vrste’ s ciljem odgajanja superiornih jedinki. Djeca plavih očiju i plave kose, bez traga židovske krvi, su dolazila iz svih dijelova Europe, a najpoznatije dijete rođeno u tom projektu je upravo Anni-Frid.

Ona je rođena u studenome 1945. godine. Majka joj je bila Norvežanka, a otac njemački narednik. Lyngstadine majka i baka su bile žigosane kao izdajnice i izopćene su iz sela u Norveškoj, a i sama Anni-Frid je bila izložena bijesu sugrađana. Jedan joj je ribar tako nožem ugravirao kukasti križ u kožu kojeg se jedva riješila.

Povratak na Net.hr