banner

NASTAVAK SAPUNICE

DRAMA NA FACEBOOKU: Na objavu Doris Pinčić reagirala – Alex Ognjena! Pazite što joj je poručila ljubavnica njezina bivšeg muža

Ovo dopisivanje ispod objave Dalibora Petka dostojno je scenarija meksičke sapunice

Ispod sasvim nevine objave voditelja Dalibora Petka zapodjenuo se razgovor koji je s razlogom privukao medijsku pažnju. Petko je svoje prijatelje na Facebooku obavijestio kako je pogledao seriju “Slom” (The Undoing) te je napisao kratak osvrt na posljednju epizodu.

“Odlična serija, a zadnja epizoda raspetljava sve sumnje koje smo imali kroz prethodnih pet epizoda. Jesam li možda očekivao mračniji kraj? Apsolutno, jer je dinamika serije to nametala. No, u konačnici nisam pretjerano razočaran. Samo malo. Kakvi su vaši dojmovi?”, pitao je Dalibor.

Chat dostojan telenovele

U komentarima mu se javila voditeljica i glumica Doris Pinčić, koja je također slobodno vrijeme kratila uz istu seriju. “Maaalo razočaranje, ali zapravo je i genijalna nit kojom smo vođeni cijelo vrijeme. Super serija”, napisala je Doris.

S njezinim se komentarom složio autor objave, ali i Alex Ognjena, zagrebačka kantautorica i bivša domina, koja je imala ljubavnu aferu s Borisom Rogoznicom, Dorisinim suprugom. “Kolegice, slažem se u potpunosti”, odgovorila je Alex na komentar Doris Pinčić te joj namignula, poslala srce i dala palac gore. Voditeljica na to nije reagirala.

FacebookFoto: Facebook

Nisu u lošim odnosima?

Iz ovoga se čini kako između supruge i ljubavnice zadarskoga glazbenika Rogoznice nema zle krvi. A još se ljetos fatalna Alex hvalila vrućim porukama koje je razmjenjivala s nedavno razvedenim Borisom. Priznala je i da su se njih dvoje nalazili u stanu u kojemu je glazbenik živio s tadašnjom suprugom Doris.

“Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana”, priznao je tada Rogoznica.

Povratak na Net.hr