POZNATI TV LIJEČNIK

DR. OZ PROŽIVLJAVA TEŠKE DANE, U NAJAVI EMISIJE OTKRIO: ‘Vijest je šokirala cijelu obitelj…’

Poznati TV liječnik otkrio je da je njegova majka zaražena koronavirusom

Dr. Mehmet Oz, najpoznatiji svjetski TV liječnik, gledateljima je otkrio da je njegova majka Suna pozitivna na koronavirus. Naime, u rujnu prošle godine dijagnosticirana joj je Alzheimerova bolest, a sada se bori i s opakim virusom.

“Vijest je šokirala cijelu obitelj, a sada je još teže jer nitko ne može biti uz nju. Moja priča je vaša priča. Svi imamo neku stariju voljenu osobu sa zdravstvenim problemima koji su sada dvostruko pogođeni virusom  i ne možemo biti uz njih jer imaju COVID-19”, rekao je dr, Oz u najavi nove emisije.

Nisu sigurni kako se zarazila

Suna živi u svom domu u Turskoj, a njezina obitelj prepostavlja da se zarazila tijekom šetnje po stazi uz Bospor. Da mu je majka pozitivna na koronavirus, dr. Oz je saznao prošli vikend. No, zbog pandemije je nije mogao posjetiti.

“Uzima lijekove koje su joj prepisali njezini liječnici u Turskoj. Jutros sam razgovarao s njom i, hvala Bogu, ne pati od loših posljedica zaraze koronavirusom”, rekao je. O njegovoj majci trenutno se brinu tri medicinske sestre, a Mehmet joj se svakodnevno javlja preko FaceTime-a.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr