Hot

NOVA SEZONA

DOSTAVA PISAMA: U potragu za srodnom dušom u emisiji ‘Ljubav je na selu’ idu petero farmera i jedna farmerica

Od jedanaestero farmera, dovoljno pisama za prolazak dalje u emisiju ‘Ljubav je na selu’ dobilo je njih šestero, a pisma im je uručila Anita Martinović. Nakon poziva, farmeri su se našli u mjestu Donji Vidovec kod Preloga

Prvi farmer koji je dobio dovoljno pisama za prolazak dalje u emisiji ‘Ljubav je na selu’ je Zoran Stričević (48) iz Brštanova. Rastavljen je te otac dvoje punoljetne djece. Bavi se stočarstvom i poljoprivredom, ali i brine i o kućanstvu. U emisiju ga je prijavila kćer jer je, priznaje, stalno pratio ‘Ljubav je na selu’. U gradu nikad ne bi mogao živjeti, a bivša ljubavna iskustva mu nisu ostala u lijepom sjećanju.

“Rastao sam se s majkom svoje djece i ona su sad malo s njom malo kod mene”, kaže tužno Zoran koji traži ženu koja, kako kaže, mora imati dušu.

“Ne mora biti Dalmatinka, možda će više raditi. Ne bi htio da mi dođe prgava ženska koja nije za razgovor, a volio bih da se slaže sa mojom djecom”, kazao je farmer. Kada je saznao da je dobio dovoljno pisama i šansu upoznati dame koje su mu pisale, sreći nije bilo kraja.

ZA OVO NISTE SPREMNI: Večeras počinje nova sezona ‘Ljubav je na selu’; evo što nas čeka

Nevena je djevojka prevarila

“Očekivao sam da ću proći zato sam se i prijavio”, rekao je s osmijehom Zoran. Drugi farmer kojem je pisalo dovoljno djevojaka je mladi Neven Landek (26). Dolazi iz Opatinca pokraj Ivanić Grada, a bavi se poljoprivredom. Jako voli cvijeće, a ljubav je naslijedio od pokojnog oca.

“Volio bih tu ljubav koji poklanjam cvijeću pokloniti srodnoj duši. Teško mi je živjeti sam, i volio bih kad dođem s posla da me netko dočeka”, otkriva Neven kojeg je posljednja djevojka prevarila, a ulovio ju je tako da se uvukao u njezin bunker od auta.

Kao mali je ostao bez roditelja pa ja odgojila njegova susjeda Marija.

“Ona se cijeli život brinula o meni, da je nije bilo ne znam kako bi završio tako da bih volio da poživi još jer mi je kao druga majka”, otkrio je Neven i nadodao da bi volio curu sa sela koja zna obavljati i seoske poslove. Na poziv voditeljice Anite Martinović koja mu je javila sretnu vijest, počeo je skakati od sreće. Pri upoznavanju s ekipom otkrio voditeljici Aniti da je  jednom prilikom obrijao obrve zbog cure.

“Prijatelj je imao plave obrve, a on joj se sviđao, a ja sam mislio da joj se sviđa zbog obrva koje nema pa sam ih obrijao i došao tako u školu. Nitko nije mogao vjerovati, čak su mi ih i crtali. Dobio sam i nadimak – obrva majstor!”, smijao se Neven prepričavajući što je sve bio kadar učiniti zbog ljubavi.

Dragan voli partijati

Vesela vijest o prolasku dalje u emisiji farmera Dragana Kežića iz Otrić-Seoca dočekala ga je u njegovom vinogradu od dva hektara i 12 tisuća loza koje sam obrađuje. Dragan je udovac i otac troje djece: Brune od 19, Petre od 17 i Laure od 12 godina.

“Ostali smo bez mame prije tri godine. Sve nas je pogodila ta obiteljska tragedija, ali ja sam preuzeo odgovornost i guramo”, rekao je Dragan koji bi želio da mu je nova partnerica vrijedna, dobra te da ne viče.

“Volio bih da je lijepa, da voli partijati i slušati techno muziku te da ide sa mnom na Ultru, ali i da radi i u polju i skuha nam ručak”, objasnio je svoje prohtjeve farmer.

“Žena od mene može očekivati dobru vezu, dobrog partnera. Ja sam gotov proizvod, imam ipak 17 godina braka iza sebe. Mogu ženu razumjeti i kad je boli i kad je nervozna i kad su joj oni dani u mjesecu. Otvoren sam ponovno za pravu ljubav”, rekao je Dragan koji se, priznaje, ne ponaša u skladu sa svojim godinama.

“Volim tulumarenje i diskoteke, a ljubitelj sam techno glazbe iz 80-tih jer mi daje elana za život”, otkriva Dragan. Sretnu vijest odmah je prenio svojim kćerkama.

Jurica je bio zaručen

Nakon što mu je Anita prenjela vijest da ide dalje u emisiji, sretan je bio i farmer Jurica Živoder (29) iz Pokleka kraj Samobora. Njega vijest dočekala dok je bio na svom radnom mjestu. Po zanimanju je električar, a u slobodno vrijeme se bavi konjima i stočarstvom.

“Dobro bi mi došla ženska pomoć , a i da znaš da je tu netko za tebe u teškim situacijama. Želja mi je naći srodnu dušu. Zadnje dvije godine sam bio zaručen pa je to propalo”, otkriva Jurica koji je sa bivšom ostao dobar prijatelj.

“Takav je život. Niti ona krivi mene, niti ja njega”, kaže Jurica.

“Tražim ženu koja voli izazove i putovanja, nebitno koje je doba dana ili noći. Želim curu koja je kao ja. Zabavna i spremna na sve”, rekao je Jurica koji se zbog ljubavi ne bi maknuo sa svog imanja iz raskošne žumberačke prirode. Veselu vijest o prolasku dalje odmah je podijelio s kolegama koje je odlučio i počastiti.

SVI SE PITAJU ‘ZAŠTO JE BAŠ ANITA ZAMIJENILA MARIJANU BATINIĆ’: Produkcija ‘Ljubavi na selu’ dala je zanimljiv odgovor

Rasemi najteže pada kada nema s kim razgovarati

Voditeljica Anita je Rasemi Ladetić iz Donjeg Lapca telefonski javila da joj je pisalo dosta muškaraca. Kad se zaljubi, kaže Rasema, postaje umljata kao janje.

“Zadnji put sam se zaljubila u vašoj emisiji, ali me je jako razočarao”, kaže Rasema za farmera Marka kod kojeg je bila na imanju. Nedostaje joj društvo, a kaže da joj najteže pada kada nema s kim razgovarati.

“Znam mjesec dana ne progovoriti jer nemam nikoga. Želim imati osjećaj da sam nekome potrebna, da imam za koga živjeti i da sam nekome važna”, iskrena je bila jedina farmerica ove sezone. Rasema voli muškarce koji znaju kuhati ali kaže da ne moraju.

“Jedino da mi kuha kavu ujutro, onda bih za njega učinila sve! I bitno je da ima veliko srce i da je dobričina”, zaključuje.

Marijan je vozio B.B. Kinga, U2 na turneje

Presretan s prolaskom dalje bio je i farmer Marijan Cerovec (69) iz Buzeta. Živio je u Americi skoro 40 godina, a vratio se u Hrvatsku 2002. godine. Marijan je ostao sam i sad traži novu ljubav.

“U Americi je radio prvo u bolnici, a onda je počeo voziti autobuse gdje je upoznao svjetski poznate glumce i glazbenike s kojima je išao na turneje. ‘Vozio sam B.B. Kinga, Schwarzeneggera, Stallonea, Oprhu, Marlon Branda, Poison, U2, Erica Claptona, Lamb of God“, prepričao je svoja uzbudljiva isukstva Marijan koji se ženio tri puta.

“Prva je bila Slovenka, druga je bila Kineskinja, a treća iz Travnjaka. Prva supruga me je varala, uhvatio sam je u svojoj kući sa susjedom”, otkriva farmer. Druga ljubav mu je umrla 2015. godine i ostao je sam, a nakon nekoliko neuspješnih pokušaja i dalje je u potrazi za onom pravom.

“Trebam si naći dobro društvo, nekoga s kim ću iskoristiti život da budemo sretni”, otkriva svoje želje Marijan.

NOVA VODITELJICA ‘LJUBAV JE NA SELU’ JE ANITA MARTINOVIĆ: Simpatičnu Slavonku gledatelji su upoznali u drugom realityju

“Ljubav je sve što nam treba jer što će ti sve ako kavu piješ sam. Ja kad kavu pijem sam osjećam se kao da sam u Remetincu.”, rekao je Marijan. Aniti je još otkrio da bez obzira na svoje godine i dalje voli voditi ljubav dva-tri sata što je ostalim farmerima, a ponajviše Draganu, bilo nepojmljivo.

“Čovjek u tim godinama?! Ma sumnjam”, bio je skeptičan. Na kraju su Dragan, Jurica, Zoran, Marijan, Neven i Rasema zaključili da jedva čekaju upoznati svoje moguće srodne duše.

 

 

 

 

 

 

Povratak na Net.hr