BEZ MAKE-UPA

DORIS SE NE ZAMARA NEVJERNIM BORISOM: Okinula je selfi u kratkim hlačicama koji je njezine fanove ostavio bez daha

Doris je okinula selfi dok je sjedila na sivom naslonjaču odjevena u bijelu bluzicu na crne točkice i kratke hlačice

Doris Pinčić neradni dan provela je sa sinom Donatom i kćerkicom Gitom u Dalmaciji gdje su uživali u ljetnim radostima. Voditeljica se nije osvrnila niti je komentirala nevjeru bivšeg supruga Borisa Rogoznice, a brojne obaveze odrađuje s osmjehom na licu. Svojim pratiteljima na Instagramu pohvalila se je kako se je odlično provela na moru.

FATALNA LJUBAVNICA BORISA ROGOZNICE DRUŽILA SE S DORIS: Imaju i zajedničkih fotografija, iskopali smo ih

Doris je okinula selfi dok je sjedila na sivom naslonjaču odjevena u bijelu bluzicu na crne točkice koja je otkrila jedno njezino rame te kratke hlačice od izblijedjelog jeansa. Kosu je skupila u polurep, a na licu nema make-up. Veliki i vedar osmijeh uputila je prema kameri.

“To volim, kad se vidi trag od kupaćeg kostima”, napisala je uz objavu, a fanovi su je obasuli lajkovima i komplimentima.

DORIS SE OGLASILA PRVI PUT NAKON ŠTO JE EKSPLODIRALA AFERA: Javila se na Instagramu, evo što je rekla

“Draga Doris, šta koristiš za lice pa je tako savršeno”, “Kako si lijepa, kao anđeo”, “More mi pred nosom, a nisam se ni jednom okupala. Kad Slavonka dođe u Dalmaciju”, “Predivna si mi, tvoja ljepota, prekrasna si mi”, “Slatkice, drži se!”, “Ljepotica prava prirodna”, “Breskvica”, samo su neki od komentara.

View this post on Instagram

Danas snimamo #kuhinjababeeve u Zemuniku i uživamo ❤️ Što smo sve pronašli u kraju iz kojeg potječe moja obitelj vidjet ćete uskoro u videu i nadam se da će vam se svidjeti ❤️ Iskoristit ću ovo i kao priliku da vas podsjetim da je #kuhinjababeeve kuhinja svih naših baka (ne samo moje) , da je to hrana koju su jeli naši stari ali i sve ono što mi danas spremamo a lokalno je, sezonski, jednostavno i pristupačno. Osim hrane #kuhinjababeeve je i moja posveta onom što volim zvati #hrvatskinačinživota, a to je ono što prečesto zaboravljamo cijeniti i voljeti ❤️ Sutra točno u 12 h na mom Ig tv-u 1.od četiri videa koji smo snimili u Zaprešiću, gledajte nas, uživajte i pozovite u svoj kraj, naša mala ekipa stiže u svaki kutak Hrvatske ❤️

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

View this post on Instagram

Pozdrav iz Splita ❤️ #divnasplitskanoć with my @elfs.hr

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Povratak na Net.hr